TOP 10 beste trouwfotograaf van Nederland

Wederom in de top 10 beste trouwfotografen van Nederland en dit keer op plek 4!

Jeetje, in 2017 heb ik voor het laatst deelgenomen aan fotowedstrijden. De druk van bruiloften, de commercialisering van de awards, onze kickboksschool in Utrecht en andere werkzaamheden zorgden ervoor dat ik ermee gestopt was. Met TOTAALFOTOGRAFIE heb ik tot 2017 maar liefst 50 awards gewonnen, zowel internationale Awards zoals ISPWP, Fearless Photographers, Weddison, als grote Nederlandse organisaties zoals de Masters of Wedding Photographers, Bruidsfoto Awards, de TOP, enzovoort. Mijn 50e award was een overwinning bij de Masters of Wedding Photography, een organisatie waar alleen de beste trouwfotografen van Nederland aan deelnemen.

Gisteren, op 12 januari 2024, was een bijzondere dag voor mij. Na een prachtig afscheidsdiner bij mij thuis met verschillende collega’s kreeg ik van topfotograaf en tevens een van mijn vaste second shooters, Charlie, een bericht waar ik was. Ik werd namelijk opgeroepen om op een podium te verschijnen. Ik ben wederom uitgeroepen tot een van de beste trouwfotografen van Nederland. Maar liefst duizenden fotografen nemen deel aan deze wedstrijden, en ik eindigde op de 4e plaats van de beste trouwfotografen van Nederland. Een grote eer voor mij als zowel Nederlandse als Multiculturele trouwfotograaf.

Direct nadat mijn collega’s vertrokken waren, stapte mijn vriendin en ik in onze auto. Bij aankomst bij Colorwood in Waddinxveen werd ik direct gefeliciteerd door zowel bekende als nieuwe trouwfotografen. Van Christiaan de Groot kreeg ik een fantastisch mooie grote beker uitgereikt. Jeetje, wat voelt dit goed! In 2017 stopte ik met wedstrijden en op advies (een beetje aandringen) van mijn vriendin Isabelle Hattink deed ik toch weer mee. En dan meteen zo hoog eindigen. Ik had gehoopt op een plekje in de top 100, maar dat ik zo hoog zou eindigen, is voor mij een grote eer! Ook voor mijn Nederlandse en multiculturele bruidsparen.

Mijn laatste award heb ik gewonnen met de onderstaande foto met de vlinder. Deze foto is gemaakt tijdens onze Hindoestaans / Antilliaanse bruiloft van Sabrina en Osirus.

In 2023 heb ik alleen met de Masters of Wedding Photography meegedaan en maar liefst 9 awards gewonnen. Dit smaakt naar meer, en nu ik 3 weken vakantie heb, zal ik mijn foto’s van 2022 en 2023 selecteren. Wie weet doe ik in 2024 weer mee 😉

Dit zijn de foto’s waarmee ik heb gewonnen. Heb je vragen over mijn fotografie of ga je zelf trouwen, neem dan contact op via onze contactpagina.

Home » Portfolio & Blog » TOP 10 beste trouwfotograaf van Nederland