Tips voor de bruidegom

De meeste bruidsparen stemmen het liefst hun kleding op elkaar af zodat het een mooi totaalplaatje is. Maar tegenwoordig mag de bruidegom minstens zo opvallend gekleed gaan als de bruid. De bruidegom hoeft niet perse meer een standaard trouwpak te dragen maar mag best afwisselend zijn met de verschillende mogelijkheden. De bruidegom kan bijvoorbeeld kiezen uit verschillende accessoires bij zijn kostuum.

Tips voor de bruidegom

Tegenwoordig is er een ruime keuze in het soort en kleur overhemd die de bruidegom bij zijn kostuum aan kan. Daarnaast zijn ook de stropdassen en strikken in allerlei kleuren en vormen verkrijgbaar. Juist hiermee kan de bruidegom een mooi afwisselend en uniek kostuum creëren.
de bruidegom zou ook voor een pochet kunnen gaan, deze moet dan wel afgestemd worden met de kleur van de stropdas of de strik.

Accesoires

Naast de kleding kunnen sieraden ook erg mooi staan bij de bruidegom. Manchetknopen een dasspeld of een broche maken het kostuum van de bruidegom helemaal af.

Belangrijk is wel dat wanneer de bruidegom zich opvallend wil kleden, de verschillende accessoires wel op elkaar afgestemd worden. Als dit namelijk niet gebeurd trekt de bruidegom juist negatief de aandacht. Zo moeten overhemd, stropdas of strik wel met elkaar overeenkomen. Ook belangrijk is dat het geheel niet te druk word, een druk bewerkt overhemd past bijvoorbeeld vaak niet bij een heel druk bewerkt overhemd.

Ook de schoenen van de bruidegom zijn erg belangrijk. Anders dan bij de bruid, waar de schoenen vaak verstopt zitten onder de jurk, zijn de schoenen van de bruidegom iets wat het kostuum kan maken en breken. Natuurlijk moeten ook de schoenen qua stof en kleur goed afgestemd worden met het kostuum van de bruidegom.

Het pak

Naast het standaard kostuum kan de bruidegom ook kiezen voor een jacquet of smoking. Bij een jacquet is er meestal wel minder te combineren als bij een kostuum. Een jacquet is met name bedoeld voor een bruidegom die in een meer Engelse stijl willen trouwen. Maar één ding is zeker de bruidegom zal minstens zo opvallen als de bruid.

Een smoking is meer bedoeld voor het avondfeest van de bruiloft, wanneer je als bruidspaar kiest voor deze dresscode dan is het belangrijk dat de bruidegom zijn smoking uniek maakt met wat accessoires. Op deze manier valt de bruidegom dan toch op zonder gelijk gekleed te zijn aan alle andere mannelijke gasten. Maar net als bij het kostuum geld ook voor de smoking dat de accessoires niet teveel moeten worden, waardoor de bruidegom negatief opvalt op zijn bruiloft.

 

luxury utrecht - Tips voor de bruidegom
Bruidsfotograaf Mijdrecht de Meijert | Totaalfotografie | Tips voor de bruidegom

Bruidsfotograaf Loosdrecht | Finley | Totaalfotografie | Tips voor de bruidegom

Trouwfotograaf Den Haag - Hotel Des Indes - Opera- Alians

fotograaf interart beeldentuin

Bruidsfotograaf den haag | trouwen op het strand

the lake house

trouwfotograaf hindoestaanse bruiloft

Bruidsfotograaf Alblasserdam Turkse bruiloft

Trouwfotograaf

Bruidsfotograaf afterwedding shoot - Maximapark

Trouwfotograaf weddingshoot Clingendael

dulha maharaja

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *