The Masters of Dutch wedding photography Seminars

Christiaan de Groot van The Masters of Dutch Wedding Photography, ofwel gewoon de The Masters, belde mij een tijdje geleden op of ik twee keer een bruidsfotografie seminar wilde geven. Dit leek mij geweldig en helemaal toen ik hoorde dat collega Damon Pijlman ook een seminar zou geven. Zelf ben ik namelijk ook echt fan van Damon. De seminar zou plaatsvinden in het superbekende Calumet.

Met Christiaan had ik besloten om bij deze workshop voornamelijk te richten over de psychologie achter de bruidsfotografie. Tijdens deze seminar vertelde ik o.a. over de verschillende stijlen binnen de bruidsfotografie. Ook vertelde ik over de marketing en profilering als bruidsfotograaf.
Ik vond het echt tof om hier wat over te vertellen en tijdens de tweede dag heb ik zelfs nog een stukje live kunnen laten zien hoe ik flitsers optimaal inzet bij bruiloften.

Toen de workshops waren aangekondigd waren deze binnen enkele uren helemaal uitverkocht. Dit vond ik een ontzettende eer. Het was geweldig om voor twee grote groepen fanatieke en beginnende bruidsfotografen te staan. Ik ga dit zeker nog vaker doen! Bij deze wil ik nogmaals Christiaan en Erwin van the Masters bedanken, Damon, Julia mijn stagiarie, Babet en Sunny mijn assistenten en natuurlijk iedereen die aanwezig was.

Ben je ook geïnteresseerd in een workshop, houd dan mijn facebook page in de gaten. Er staan een aantal workshops op de planning waaronder de bruidsfotografie workshops, fotografie en marketing en een flitsworkshop. Wil je liever een individuele workshop, dan is dat ook mogelijk.

De onderstaande foto’s zijn door mijzelf, Christiaan, Julia en Damon gemaakt.

Deze foto is gemaakt door Damon Pijlman

 

The Masters of Dutch wedding photography Seminars

 

OP 28 april vind er tevens een groot Masters event plaats in Amsterdam. 4 grote internationale sprekers zullen een geweldig seminar geven. Voor elke fotografie liefhebben die affiniteit heeft met bruidsfotografie, is dit absoluut de moeite waard. De internationale sprekers zullen je voorzien van allerlei tips en inspiratie die je fotografie zeker een boost zal geven.

1920

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.