Tasnim & Vinesh | trouwen in het klein

Tasnim & Vinesh trouwen thuis in het klein!

Nou… niet helemaal dus. Dit stel had mij een hele lange tijd geleden geboekt voor hun supermooie grote wettelijke bruiloft.
In de loop van de wettelijke bruiloft besloot dit stel om ook in het klein, op zijn hindoestaans te trouwen. De bruiloft zou thuis plaatsvinden.
Voor ons is dit geweldig! Naast alle grote kastelen, mooie buitenlocaties en uitbundige settings, houden wij vooral ook van dit soort kleine intieme bruiloften!
De liefde en puurheid komt bij dit soort bruiloften direct naar boven!

 

Hindoestaanse huwelijk in het klein

Hindoestaanse huwelijk in het klein

 

Een Hindoestaanse huwelijk in het klein! Dat maken wij niet vaak mee.
Het was even spannend omdat het in de ochtend behoorlijk aan het regenen was.
De Mandap in de tuin werd dan ook afgezet met zeil. Voor ons is het altijd een uitdaging om dit soort bruiloften vast te mogen leggen, maar met een goede samenwerking, lukt het eigenlijk altijd wel. En gelukkig ook vandaag!

 

Intieme bruiloften

 

Ik blijf het bijzonder vinden, dat wij tijdens een bruiloft dag als ”vreemden” alle emoties, mooie momenten, liefde en vreugde mogen ervaren, delen en vooral ook vastleggen.
Tijdens dit soort bruiloften komt liefde altijd direct naar boven. En dat is voor ons de voorwaarde om mooie foto’s te mogen maken. Het stel en de familieleden hadden alle vertrouwen in ons en wij ook in hun! Zo hadden wij een perfecte samenwerking.

 

Hindoestaanse bruiloft fotograaf

 

Als Hindoestaan en ook nog fotograaf, vind ik het fantastische om Bhiya’s / Vivah’s oftewel, hindoestaanse bruiloften te mogen fotograferen. De kleuren spatten er bij dit soort bruiloften altijd van af. Daarnaast heb je ook de mooiste details en dit in combinatie met de mooiste momenten. Onze camera’s draaien tijdens dit soort dagen echt overuren!

De bruiloft zelf was voor ons dus erg bijzonder. Wij hadden geluk met dit stel! Tasnim & Vinesh deden alles met ons samen en stonden overal voor open. Zo besloten wij om na de ceremonie nog wat foto’s te maken. Wij hadden het idee dat wij meer familie waren als ingehuurde fotograferen. Voor ons een zeer geslaagde dag!

Inmiddels hebben wij ook de zeer spectaculaire wettelijke bruiloft van Tasnim & Vinesh gefotografeerd en ook deze zal binnenkort online staan.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.