Tara en Robin trouwen in de Dierentuin

Tara en Robin trouwen in de dierentuin. Niet zomaar een dierentuin maar een van de mooiste van Nederland, namelijk Diergaarde Blijdorp! Naast bruidsfotograaf ben ik ook echt een dierenliefhebber dus mijn dag kon niet stuk.

Ik zal bij het begin beginnen. Tara en Robin zijn twee bekenden van mij. Naast de bruidsfotografie, heb ik samen met mijn neefje ook een Thai / Kickboksschool.
Anderhalf jaar geleden kwam dit stel bij ons op bezoek en ze hadden een doel. Afvallen! Zonder al te veel gekkigheid maar gewoon door keihard te sporten bij ons, was Tara ruim 30 kilo afgevallen en Robin zeker 17 kilo. En dit alles onder andere voor hun grote dag die ik mocht vast leggen.

Het fotograferen van bekenden is altijd fijn. Er is al een vertrouwensband en ik voel mij vaak extra vrij. Het was bijzonder om te zien dat de stoere Tara, die normaal met haar bokshandschoenen aan keihard tekeer gaat op de sportschool ineens een echte meisje-meisje was in haar prinsessenjurk!

De fotografie begon voor ons thuis bij Tara. Ik vond het heerlijk om 5 minuten voor tijd te kunnen vertrekken. Zo dichtbij woont dit bruidspaar van mij. De ochtend verliep heel ontspannen, zonder drukte of stress. Toen Robin aanbelde was hij stil van verbijstering. En ik geef hem geen ongelijk, Tara zag er echt prachtig uit. Thuis hadden we even tijd om te ontbijten met zijn allen en toen vertrokken Jeanine en ik naar Rotterdam.

Als kind werd ik altijd superblij als ik naar de dierentuin ging. Dat gevoel heb ik nog steeds! Als dierenvriend vind ik het zo geweldig om zoveel mooie dieren van dicht bij te mogen zien. Daarnaast heeft Blijdorp mijn favoriete vogels in huis, de Toco Toekan en de Hyacint Ara.

Tara en Robin zijn getrouwd in de haaienzaal. Dit blijft gewoon echt bizar om te zien. Terwijl de ceremonie gaande is, zie je gewoon haaien, schilpadden, barracuda’s en andere vissen voorbij schieten.
Na de ceremonie was er tijd voor taart en een drankje. Daarna hebben het bruidspaar en wij nog wat foto’s gemaakt. Normaal houd een bruiloft hier bij op, maar bij Tara, Robin en ik begon het pas echt!
Alvorens het diner begon, wilde het bruidspaar nog wat kado’s geven aan de mensen die bijgedragen hebben aan deze bruiloft. Wat ik hier meemaakte heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Mijn naam werd als eerste geroepen!
Het bruidspaar bedankt mij als eerste en als dank dat ik ze zoveel geholpen had om af te vallen. Voor mij was dit een heel bijzonder moment.

Er was geen feest! Het bruidspaar had hier bewust voor gekozen omdat zij graag wilde dat men met elkaar in gesprek zou gaan. Behalve dat lag er nog een verrassing in petto! De avond zou afgesloten worden met een nachtwandeling door Blijdorp!

Dit was een van de meest unieke ervaringen die ik tot nu toe heb ik gehad bij een bruiloft. We liepen gewoon snachts met het bruidspaar paar door de dierentuin, met alle wilde dieren om ons heen! Er waren nog superveel andere toffe momenten waar ik graag over zou willen vertellen, maar ik denk dat het nu tijd is voor de foto’s 🙂

trouwen in de dierentuin

trouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuintrouwen in de dierentuin

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.