Tamana + Subhash | Fusion bruiloft | Afghaans Hindoestaanse bruiloft

Fusion bruiloft: Afghaans Hindoestaanse bruiloft

Hoe tof is het dan als wij een Afghaans Hindoestaans fusion bruiloft mogen fotograferen! Wat een jaar mensen! Wij hebben de kans gehad om de een na de andere vette bruiloft te mogen fotograferen! Een van de tofste bruiloften zijn altijd wel de Afghaanse bruiloften. Maar dit geldt natuurlijk ook voor de Hindoestaanse bruiloften. Twee soorten bruiloften waarbij zowel feest als kleur extra belangrijk is!

Tamana & Subhash

Toen ik een enthousiaste mail kreeg van Tamana over hun bruiloft, voelde ik al dat dit wel een spectaculaire bruiloft zou gaan worden. Ik vond het een eer dat dit bruidspaar mij benaderd had. In de Afghaanse en Hindoestaanse scene ben ik nog steeds een van de weinige bruidsfotografen die met veel foto’s redelijk veel blogt en mijn klanten daarom beter in kunnen schatten hoe hun totale serie er uit zal zien. Desondanks is elk serie totaal verschillend omdat wij voornamelijk journalistiek fotografen. Dat houdt in dat wij naast de geposeerde foto’s en detailfoto’s voornamelijk de setting laten zoals het is en de bruiloft hiermee discreet vastleggen. Dit gaf het bruidspaar extra vertrouwen in ons.

Dit zijn bruiloften die niet veel voorkomen in Nederland. Voor ons was dit de derde Afghaans / Hindoestaanse bruiloft. Mijn secondshooter Nancy en ik, vroegen ons bijv. al af hoe dit betreft muziek zou gaan. Afghaanse muziek is compleet anders dan Hindoestaanse muziek, ondanks de instrumenten vaak het zelfde zijn (tabla / dholak).

Ik begon zelf bij Tamana. Zij werd thuis aangekleed door haar vriendinnen. Tamana deed gewoon haar ding, zonder stress! Heerlijk! Mijn secondshooter fotografeerde bij Subhash en ook Subhash deed zijn ding zonder stress. Dit bruidspaar had alles ruim ingepland, zodat wij lekker rustig aan konden doen.

Trouwfotografie Rotterdam

Subhash haalde Tamana traditioneel thuis op. Daarna vertrokken wij direct naar het stadhuis waar de huwelijksvoltrekking plaats vond. Na de huwelijksvoltrekking was het tijd om wat foto’s van dit stel te maken. Zij hadden als locatie Rotterdam uitgekozen. Rotterdam is een fantastisch fotogenieke stad. De mooie locaties liggen dicht bij elkaar in de buurt en zijn heel gevarieerd. Wij komen er graag!

Omdat wij op zoveel locaties zijn geweest weet ik niet meer wat alle plekken waren. Via facebook  en instagram hebben wij bijvoorbeeld al diverse vragen gekregen over de koepel, waar de foto van Tamana in haar roze / paarse kleding is gemaakt. De meeste locaties hebben wij gevonden door af toe gewoon ergens te stoppen en te kijken. Desondanks blijf ik van mening dat Rotterdam gewoon echt fantastisch is voor een bruiloft shoot.

Het Feest

Na de shoot wachtte de familie al op ons in de prachtige Rotterdamse Partycentre Diva. Bij binnenkomst begon het feest direct! Afghaanse Attan muziek werd kriskras afgewisseld met Hindoestaanse Bhaitak Ghana. Ook het eten was gewoon perfect. Het ene moment had je een bord Afghaans eten en het ander moment kreeg je een Bara in je handen gedrukt! Wat hebben wij genoten! Ik kan hier nog uren over doortypen, maar het is nu tijd dat jullie de bruiloft zelf gaan beleven met de onderstaande foto’s!

Vergeten jullie geen reactie of wens voor het bruidspaar achter te laten 🙂

p.s. Dit was de reactie van het bruidspaar:

”Hoooooi Ashvin!!!! We hebben alles gekeken en ik kan maar één ding zeggen: WAUW! We zijn superrrrrrr blij met de foto’s. We kunnen waarschijnlijk vanavond niet slapen door de adrenaline maar echt je bent goed in je werk! ❤️❤️❤️”

Trouwfotografie Rotterdam: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Partycentrum Diva, Rotterdam

henna by ck mehendiafghaans hindoestaanse bruiloftafghaans hindoestaanse bruiloftafghaans hindoestaanse bruiloftafghaans hindoestaanse bruiloftafghaans hindoestaanse bruiloftafghaans hindoestaanse bruiloftafghaans hindoestaanse bruiloftbruiloft rotterdamhenna by ck mehendibruiloft rotterdambruiloft rotterdammaharani bridebruiloft rotterdambruiloft rotterdambruiloft rotterdammaharani afghanic brideweddingchairwedding partywedding partywedding partywedding partywedding partywedding partywedding partywedding selfywedding night shoot

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.