Stage lopen bij TOTAALFOTOGRAFIE

Stage lopen bij TOTAALFOTOGRAFIE is werken met een Award winning fotograaf. Totaalfotografie staat aangeschreven als erkend leerbedrijf en daarom is het mogelijk om bij ons stage te lopen!
Een goede stage plek zoeken kan best wel een lastige klus zijn, je wilt er zeker van zijn dat je een fijne en leuke stageplek hebt maar dat je ook echt dingen leert waar je wat aan hebt in je eigen toekomst als fotograaf.

Ideale stageplek als je veel wilt leren

Als je echt veel wilt leren en verbeteren op het gebied van fotografie (met name bruidsfotografie) is TOTAALFOTOGRAFIE de ideale stageplek.
In 2014 is hij uitgroepen tot beste bruidsfotograaf van Nederland en het komt vaak voor dat hij een binnenlandse of internationale award wint!

Een ‘doe’ stage!

Bij Ashvin word je echt gezien als 2de fotograaf en dit betekend dat je bij bruiloften ook echt intensief mee moet fotograferen, het is geen ‘ kijk en luister ‘ stage maar echt een ‘doe’ stage!
Hierdoor leer je natuurlijk ook veel sneller en doe je veel meer ervaring op.
Naast het fotograferen is er ook veel behind the scenes werk, zo moeten er van elke bruiloft trouwalbums gemaakt worden en moeten al de foto’s uitgesorteerd en bewerkt worden, dit doe je bij hem thuis in Vleuten ( dorp vlakbij Utrecht).
Ashvin is een fotograaf die veel ervaring en kennis heeft, daarom kan je met al je vragen bij hem terecht!

Creatief & Technisch

TOTAALFOTOGRAFIE fotografeert vooral loveshoots en bruiloften en is niet alleen heel creatief maar ook technisch. Als je op technische punten ( zoals bijvoorbeeld flitsen) nog veel wilt leren kan hij je daar zeker mee helpen.
Tijdens je stage maak je heel wat mee! Omdat Ashvin veel multiculturele bruiloften fotografeert leer je veel over andere culturen en hun tradities. Dit maakt deze stageplek alleen maar leuker!
TOTAALFOTOGRAFIE neemt stagiaires aan die in het laatste jaar van hun fotografie opleiding zitten en al genoeg affiniteit hebben met fotografie.

De eisen:

* Je moet zelfstandig kunnen werken
* De techniek van de camera moet je al eigen gemaakt hebben
* Kennis hebben van foto bewerkingsprogamma’s zoals adobe lightroom cs5 en Photoshop
* Sociaal en spontaan zijn
* Een full frame camera is een vereiste
* De stage zal voornamelijk in het weekend plaatsvinden
* Je een rijbewijs hebt ( want bruiloften duren vaak tot laat in de avond waardoor je niet meer met het OV naar huis kan komen)
* Loyaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorrop
Maar….. Het aller belangrijkste is dat fotografie echt je passie is en dat je gemotiveerd bent om bij dit bedrijf stage te lopen!

Heb je interesse in een stageplek ? Stuur dan je motivatie + portfolio/website naar totaalfotografie@gmail.com !  Wie weet ben jij wel de volgende stagiaire 🙂

Geschreven door oud stagiaire Jeanine Schuil