Soorten trouwjurken

Soorten trouwjurken

Trouwjurken zijn er in allerlei soorten en maten. Voor iedereen is er een perfect passende trouwjurk. Wees dus niet bang dat er voor jouw geen geschikte trouwjurk te krijgen is. Het is echter wel belangrijk dat je de juiste trouwjurk bij jouw figuur zoekt.

Welke trouwjurk past bij jou?

Er zijn verschillende soorten trouwjurken, vaak perfect passend bij het soort figuur dat je hebt.
Een A-lijn jurk past bijvoorbeeld perfect bij je wanneer je klein van postuur bent.
Wanneer je echter gemiddeld van postuur bent passen vrijwel alle soorten trouwjurken bij je. Het is dan verstandig van te voren goed te kijken naar de trouwjurk die jou het mooist lijkt. Op deze manier voorkom je dat het uitzoeken van een trouwjurk erg moeilijk voor je wordt omdat je weet wat voor soort trouwjurken er zijn en waar jouw voorkeur naar uitgaan.

Jouw postuur

Heb je een lang postuur dan staan zeemeerminnenmodellen je waarschijnlijk perfect. Je lengte wordt in dit soort trouwjurken erg mooi benadrukt doordat de jurken vanaf de knie uitlopen, net als bij zeemeerminnen. Mocht je dit niets vinden dan zou je kunnen kiezen voor een strak passende jurk. Deze benadrukt, net als bij het zeemeerminnenmodel, je lengte op een mooie manier.

Ook wanneer je een vol postuur hebt hoef je tegenwoordig niet bang te zijn dat er voor jouw geen geschikte jurk is. Alle soorten trouwjurken worden tegenwoordig ook in grotere maten gemaakt.
Ben je juist slank van figuur dan staat het empire model je wellicht perfect. Bij dit model valt de jurk in een vloeiende slanke lijn langs je lichaam. Ook een ruim uitvallende jurk zou je wellicht perfect staan. Deze jurken worden ook wel baljurken genoemd en zijn te herkennen aan de hoepels onderin de jurken.

Natuurlijk kan het voorkomen dat jij net die ene trouwjurk mooi vind maar dat die niet past bij het figuur wat je hebt. Ook dan geen nood, men kan tegenwoordig de jurken perfect passend maken bij jouw figuur. Houd er echter wel rekening met de verschillende soorten jurken die bij jouw figuur passen. Dezelfde jurk kan de ene bruid prachtig staan en bij de ander juist helemaal niet.

Juiste accesoires

Naast de jurken is het ook belangrijk om de juiste accessoires te kiezen bij jouw trouwjurk. Elke trouwjurk is weer anders en daar past ook weer een ander soort make-up en sieraden bij. Belangrijk is dit goed bij elkaar af te stemmen.

Goed advies is altijd belangrijk bij het uitzoeken van jouw trouwjurk, laat je daarom ruim adviseren voordat je een bepaalde keuze voor een jurk maakt.

totaalfotografie | soorten trouwjurken

hotel des indes bruidsfotografie | totaalfotografie | soorten trouwjurken

kasteel duivenvoorde | totaalfotografie | soorten trouwjurken

Trouwfotograaf Den Haag - Hotel Des Indes - Opera- Alians

 

Trouwfotograaf weddingshoot Clingendael

 

 

 

 

 

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *