Soorten bruiloften

Chinese bruiloft
Chinese bruiloften zijn indrukwekende bruiloften. Naast de gelukssymbolen als de draak en Feniks staat ook de thee centraal! Een Chinese bruiloft begint dan ook vaak met een Thee ceremonie. Lees verder voor meer informatie.

Hindoestaanse bruiloft
Hindoestaanse bruiloft staan bekend om alle kleur en ceremonien. Maar wat gebeurt er nou allemaal precies? Lees het in deze blog.

Afghaanse bruiloft
Afghaanse bruiloften! De status bruiloften mer superveel kleur, versieringen, diverse tradities, gebruiken en lekker veel eten! Absoluut de moeite waard om deze blog eens te bekijken.

Turkse bruiloft
Voor Turken is de bruiloft een hele belangrijke gebeurtenis. De bruiloften kenmerken zich met oude tradities maar vooral ook veel gezelligheid en kleur! Bekijk het hier.

Nederlandse bruiloft
Nederlandse bruiloften. De bruiloften in Nederland met de grootste verscheidenheid aan tradities ondanks je dat misschien niet zou denken. Meer weten? Lees dan deze blog.

Pakistaanse Bruiloft
Pakistaanse bruiloften zijn de bruiloften waarbij familie ontzettend belangrijk is. Deze bruiloften vallen vaak op vanwege de supermooie kleding.

Indonesische bruiloft
Ga je trouwen en zoek je nog informatie over Indonesische bruiloften of een trouwfotograaf die hier in is gespecialiseerd, lees dan zeker deze blog.

Aziatische bruiloften
Ga je trouwen en zoek je nog een bruidsfotograaf die veel ervaring heeft met o.a. Javaanse, Indonesische en andere Aziatische bruiloften, lees dan deze blog.
Sri Lanka bruiloften
Trouwen in een Sri Lankaanse stijl! Dat kan in Nederland. In deze blog lees je hoe je dit het beste kunt doen. Uiteraard kan TOTAALFOTOGRAFIE jullie hier ook in helpen.
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *