Sieshem en Jeroen | Arendshoeve in Aalsmeer | Nederlands Hindoestaanse bruiloft

Sieshem en Jeroen zijn vandaag getrouwd op de bijzondere trouwlocatie, de Arendshoeve in Aalsmeer. De locatie wordt ook wel de Garden of Amsterdam genoemd en dat is niet gek. Dit is namelijk een van de grootste planten / bloemen kwekerijen in de omgeving Amsterdam. In deze locatie trouw je midden in de natuur 🙂

Nederlandse Hindoestaanse bruiloft

Dit was niet zo een maar bruiloft, maar een gemixte Nederlands / Hindoestaanse bruiloft. Dit stel is een week na deze ceremonie voor de wet getrouwd.

De bruiloft begon voor ons (Ashvin & Sunny) in Aalsmeer. Nancy begon in Schiphol, in het bekende Van der Valk Hotel A4, waar wij ook regelmatig bruiloften hebben gefotografeerd.

Sieshem en Jeroen zijn twee superleuke mensen. Zij hebben ontzettend veel spontaniteit, enthousiasme en gezelligheid. Zo was de aankomst van Jeroen al erg spectaculair. Jeroen werd begeleid door een Surinaamse Brasband en Nederlandse familieleden in traditionele Indiase kostuums. Zij hadden zelfs een bord laten maken met de tekst: ”Dulha ke baraat” oftewel, de stoet van de Bruidegom.

Feest!

De familie van Sieshem wist dit uiteraard te waarderen en voor wij het wisten was er al een spectaculair feest voor de ingang van de Arendshoeve. Wat boffen wij met onze bruiloften. Elke bruiloft die wij dit jaar gefotografeerd hebben zat vol vreugde, feest en prachtige momenten. Zo ook deze bruiloft.

Terwijl Jeroen naar binnen geleid werd, nam ik een kijkje bij Sieshem. Sieshem zat nog rustig te chillen maar moest zich al weer gereed maken op haar gedeelte. De spanning nam bij Sieshem toe, maar zij bleef maar lachen en genieten! Zo zien wij bruidsparen het liefst! Totaal in hun element.

De bruiloft was echt waanzinnig. Ondanks dat de Arendshoeve vanwege het licht een van de lastigste locaties is in Nederland om te fotograferen, konden wij helemaal los gaan met alle prachtige en unieke momenten. Na de ceremonie vond er nog een korte shoot plaats voor de deur van de Arendshoeve en daarna was het tijd om te feesten!

Uiteraard heeft het bruidspaar de foto’s al een lange tijd voor jullie gezien. Dit was hun reactie:
”Waauwieeeee!!! Zooo moooiii  🙂 🙂 🙂 🙂
We blijven kijken! Al die kleuren en emoties! Echt prachtig! We hebben het samen met mijn ouders gekeken !!! Echt heel mooi! We kunnen niet wachten op de foto’s van de tweede dag!
Het uitkiezen van de foto’s voor het album word nog een hele kluif!”

Ik hoop dat jullie bij het bekijken van deze foto’s net zo enthousiast zullen zijn als het bruidspaar!

Trouwfotografie Amsterdam: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Arendshoeve Aalsmeer, Van der Valk A4

bruiloft emotiesMandap yourweddingcreatorshindoebruiloftbloemen bruilofthindoestaanse bruiloft arendshoevebrasbandhindoestaanse bruiloft arendshoevehindoe ritueelhindoe emotiesarendshoeve decoratiedulha parchedulhinhindoestaanse bruiloft arendshoevetrouwen in marohtrouwen in marohrituelen hindoestaanse huwelijkvivahvivahzeven rondjes hindoe bruiloftschoenen afpakken hindoe bruiloftschoenen afpakken hindoe bruiloftspelletjes marohspelletjes maroharendshoeve aalsmeerarendshoeve aalsmeerdulha en dulhintrouwfeest arendshoevetrouwfeest arendshoevetrouwfeest arendshoevetrouwfeest arendshoevemuziekgroep sabrosoarendshoeve aalsmeer

 

 

 

 

 

 

Fotografie: 1st shooter Ashvin Ghisyawan
Fotografie: 2dn & 3rd shooter Nancy & Sunny
Videografie: VP Cinematic
Visagie: Cherin’s
Weddingplanner: Classy Affairs

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.