Shaoli & Thomas – Chinese Indische bruiloft | Metaal Kathedraal – De Meern

Shoao Li & Thomas zijn zowel volgens de wet als op Chinese wijze getrouwd in de Metaal Kathedraal in De Meern.

Een Chinese Indische bruiloft

Voor ons was dit de eerste Chinese / Indische bruiloft. Hoe tof is het dat een bruidspaar uit Utrecht ons boekt en op 5 minuten afstand van mijn huis gaat trouwen!
Toen het bruidspaar bij mij op intake gesprek kwam, wist ik al dat dit een supervette bruiloft zou worden. De locatie is namelijk een van de tofste locaties in Nederland. Een locatie waar kunst en cultuur samenkomt.
Er zijn niet veel locaties in Nederland die dit hebben. Naast het bekende NDSM werf in Amsterdam en de Lijm & Cultuur fabriek in Delft mogen wij nu ook hier een bruiloft fotograferen.

Metaalkathedraal de Meern, een bijzondere locatie

De locatie is niet onbekend voor ons. Zo hebben wij hier eerder wat zakelijke shoots gedaan en zelfs de foto’s gemaakt voor de cd cover van de bekende Surinaams / Hindoestaans pop artiest Pravini.

Mijn droom om hier een keer een bruiloft te fotograferen kwam uit. Dit stel is een bijzonder stel. Shoao Li is Chinees en Thomas is half Indisch, half Nederlands. Een combinatie die wij nog niet eerder voor onze lens hebben gehad.

Samen met mijn secondshooter Nancy, begonnen wij bij het bruidspaar thuis in Utrecht.
Voor wie nog nooit een Chinese bruiloft heeft meegemaakt, dit is echt grappig en spectaculair.
Shoao Li werd opgemaakt en was al lichtelijk gespannen. Thomas daarentegen zal helemaal gespannen geweest zijn, want een Chinese bruiloft en met name de welkomst traditie / ”spelletjes” is niet niks! Zo werden de heren geharst, moesten zij opdrukken en nog wat maffe spellen doen alvorens Thomas binnen mocht treden.

Na de first look, waarbij iedereen in shock was van de schoonheid van Shiao Li, vertrokken we naar het Metaal Kathedraal. De trouwzaal was fantastisch mooi versierd! Absoluut respect voor de bloemiste! Zowel de locatie als het bruidsboeket gaven bij iedereen echt een ”wow” indruk!

Chinese theeceremonie

De bruiloft begon eerst met het wettelijke gedeelte. Daarna kleedde het bruidspaar zich om, van westerse kleding naar Chinese kleding en begon de Chinese thee ceremonie. Het was prachtig om te zien hoe verschillende culturen bij elkaar kwamen en in alle gezelligheid en harmonie mee deden met alles.

Daarnaast superveel respect voor de moeder van Thomas, Gery ten Broek. Gery is zelf portret fotograaf en maakt echt waanzinnige kunstachtige portret foto’s! Bekijk haar facebook pagina en jullie zullen snappen waarom ik onder de indruk ben van haar werk!

Voor ons was het weer een eer om zo een superlief stel te mogen ontmoeten. Heel veel plezier bij het bekijken van de trouwfoto’s.

Trouwfotografie Utrecht: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Metaalkathedraal in de Meern

Chinese bruiloftChinese bruiloftChinese bruiloftChinese bruiloftChinese bruiloftChinese bruiloftChinese bruiloftChinese bruiloftChinese bruiloftVleuterweide bruiloftVleuterweide bruiloftMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernBruidsboeketMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernOriginele trouwringenMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernMetaal Kathedraal De MeernChinese bruiloft

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.