Sarnamihuis | Barhanti | Trots op eigen werk / portretfotografie

Enig tijd geleden werd ik door oude klant van mij (artiest Pravini) benaderd met de vraag of ik een opdracht wilde doen voor het Sarnamihuis. Het Sarnamihuis is een stichting waar je terecht kunt voor informatie over onder andere de hindoestaanse geschiedenis, taal en cultuur. In het Sarnamihuis zit tevens een museum en er worden veel activiteiten georganiseerd. Van hardloop wedstrijden tot activiteiten die met kunst en cultuur te maken hebben.
In de campagne ”trots op eigen werk” wil het Sarnamihuis laten zien dat er binnen de hindostaanse gemeenschap veel artiesten zijn die een niet allerdaagse bezigheid/professie/hobby of passie uitoefenen. De naam van dit concept heet ”Barhanti”, wat vooruitgang betekent.

Tijdens mijn shoot wilde ik de artiesten fotograferen zoals zij gewoon zijn. Tijdens het voorbereiden van deze shoot heb ik met mijn assistent Ranjeev Gowri dan ook besloten om geen studio verlichting te gebruiken maar gewoon daglicht. Dit heb ik gedaan om de authenciteit te waarborgen. Deze artiesten hebben allemaal stuk voor stuk ontzettend veel indruk op mij gemaakt. Hier onder zal ik wat in het kort vertellen over deze artiesten.

Een aantal artiesten zullen nog fotografeert worden en later hier onder toegevoegd worden. Ik vond het een eer dat ik ook onderdeel mocht zijn van dit Sarnami artist network.

 

barhantiMuziekgroep Miragestudio fotograaf Ashvin Ghisyawanstudio fotograaf Ashvin Ghisyawanstudio fotograaf Ashvin Ghisyawanstudio fotograaf Ashvin Ghisyawanstudio fotograaf Ashvin Ghisyawanstudio fotograaf Ashvin GhisyawanFotograaf TOTAALFOTOGRAFIEFotograaf TOTAALFOTOGRAFIEFotograaf TOTAALFOTOGRAFIEFotograaf TOTAALFOTOGRAFIESarnamihuis barhanti fotografieSarnamihuis barhanti fotografieSarnamihuis barhanti fotografieSarnamihuis barhanti fotografieSarnamihuis barhanti fotografiebarhantibarhantibarhantibarhantibarhantibarhanti

 

 

 

 

 

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.