Sarah & Misha – Marokkaans Nederlands gemixte bruiloft | Arendshoeve

Marokkaans Nederlands gemixte bruiloft

WOWWW het heeft even geduurd, maar we hebben weer een Marokkaans – Nederlands bruiloft gefotografeerd. Dit keer de gemixte bruiloft van Sarah & Misha in een van onze favoriete locatie, de Arendshoeve in Aalsmeer.
Sarah en Misha wilde een trouwfotograaf die naast journalistieke momenten ook wat mooie romantische foto’s kon maken. Bij hun zoektocht naar een trouwfotograaf die ervaring heeft met andere culturen, kwamen zij bij mij uit. De bruiloft van Sarah en Misha was een van onze laatste bruiloften van 2017.

Gemixte Marokkaans Nederlandse bruiloft - TOTAALFOTOGRAFIE

Een stel uit New York

 

Dit stel is bijzonder. Een afspraak voor een intake gesprek ging moeizaam. Maar niet onbegrijpelijk! Misha woont namelijk in New York en na de bruiloft zal ook Sarah daar definitief naar toe emigreren. De bruiloft stond al vast terwijl wij het bruidspaar nog niet eens kende. Toen er uiteindelijk toch een kennismakingsgesprek plaatsvond, waren wij beiden blij dat we met elkaar zouden samenwerken.

 

De first look in het Amstelpark

 

Mijn secondshooter en ik begonnen in het Amstelpark. Daar zou de first look plaatsvinden. Het moment dat het stel elkaar voor het eerst zou zien. Het bruidspaar zag er adembenemend mooi uit. De first look was dan ook een moment van stilte voor beiden. Direct daarna hebben we wat foto’s gemaakt en vervolgens vertrokken we naar de locatie de Arendshoeve in Aalsmeer. Deze prachtige locatie is eigenlijk een grote kas. Hier  vinden vaak prachtige en zeer exclusieve bruiloften plaats. Wij hebben hier al vaak gefotografeerd en zelfs een uitgebreide workshop trouwfotografie gegeven. Hoe vet is het dat je overal de natuur om je heen hebt. Zelfs als je naar de toilet gaat, wordt je omringt met de meest exotische planten. Ondanks dit voor veel trouwfotografen een moeilijk te fotograferen locatie is, komen wij hier graag!

 

3x Arendshoeve in 1 week!

 

EN HOE VET! De dag na deze bruiloft hadden wij de Turkse bruiloft van Tugba en Emre, die wij binnenkort ook zullen bloggen en de dag daarna ook de Surinaamse bruiloft van Rubayna en Rais! Voor ons erg handig want wij konden onze spullen daar gewoon laten staan.

 

Dakka Florida

 

Het publiek was gemixt. Sarah is Marokkaans en Misha is Nederlands. Beide culturen waren goed vertegenwoordigd. Ook het muziek was hier op afgestemd. Sarah kwam direct op met een fantastische Marokkaanse muziekgroep! Dit wordt ook wel ”Dakka” genoemd. Muziekgroep Dakka Florida zorgde echt voor een geweldig binnenkomst met een spectaculaire feestopening!

 

De bruid met meerdere bruidsjurken

Sarah zou geen echte Marokkaanse zijn als zij zich niet een aantal keer zou omkleden. Wij zagen dan ook de meest fantastische bruidsjurken voorbij komen. Ook dit behoort tot de Marokkaanse cultuur. Na al het feest, vond het uitgebreide diner plaatst en maakte een dj het af met de meest geweldige fusion muziek. Wij hebben flink genoten en ik hoop dat jullie ook zullen genieten na het zien van deze foto’s.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.