Sagar & Meenakshi trouwen in Kasteel Oud-Wassenaar

Een prachtige bruiloft in een authentiek kasteel en in de prachtige Rotterdamse feestzaal The Crown.

WOW!! Wat een geweldige bruiloft hadden we weer op de prachtige locatie Kasteel Oud-Wassenaar! Deze keer was het de beurt aan het schitterende koppel Sagar & Meenakshi uit Rotterdam. Sagar, die ik nog kende van eerdere bruiloften in zijn familie toen hij nog maar een 10-jarige jongen was, bleek een getalenteerde muzikant te zijn en dat is hij zeker niet verleerd!

Hoewel ik Meenakshi niet persoonlijk kende, was haar vader me bekend als een bekende danser op Hindoestaanse bruiloften (Londa ke nach / nachania) die we regelmatig fotograferen. Het was een bruiloft vol bekende gezichten op prachtige locaties en het weer was ook nog eens fantastisch. Wat wil een bruidsfotograaf nog meer?

De dag begon voor ons in Rotterdam bij Aqua Asia, waar de first look plaatsvond. Aqua Asia is een bekend Aziatisch geïnspireerd restaurant met een adembenemend mooi interieur en geweldig licht, perfect voor trouwfotografen. Hier kwamen beide families samen voor een first look vol emotie en prachtige momenten. Dit vinden wij als bruidsfotografen fantastisch om vast te mogen leggen.

Daarna vertrokken we naar Kasteel Oud-Wassenaar voor de ceremonie, ook weer een onvergetelijk moment vol emotie, vreugde en andere prachtige momenten. En alsof dat nog niet genoeg was, kwam er zelfs een frietkraam na de ceremonie! Hoe gaaf is dat?!

Op deze locatie hebben we prachtige trouwfoto’s gemaakt, waarna het tijd was om te feesten in de bekende evenementenlocatie The Crown in Rotterdam. En geloof me, die locatie stelt nooit teleur! Zowel de aankleding als de belichting was adembenemend, precies wat elke fotograaf wil vastleggen. Het feest werd op gang gebracht door de bekende Hindoestaanse band Next Time, gevolgd door de zeer bekende DJ Nafthaly Ramona, die bekend staat om haar geweldige mix van Urban/Dancehall en hiphop. Het feest was echt onvergetelijk!

Als bruidsfotografen hebben we deze bruiloft als fantastisch ervaren. Niet alleen was de familie geweldig, maar ook de omstandigheden waren perfect voor prachtige trouwfoto’s. We hadden alle vrijheid om creatief te zijn met onze fotografie, en dat is een voorwaarde voor het vastleggen van zulke prachtige momenten.

p.s. ga je ook trouwen en zoek je nog een fotograaf? Vraag dan naar onze beschikbaarheid.

Home » Portfolio & Blog » Sagar & Meenakshi trouwen in Kasteel Oud-Wassenaar