Royal Wedding van Rajshri & Rakesh te Dekker Warmond

De Royal wedding van Rajshri & Rakesh vond plaats in Dekker Warmond. Eigenlijk zou ik moeten zeggen de RoyalE wedding! Deze bruiloft had namelijk een geweldige thema. De James Bond thema, compleet de juiste kleding, locatie en auto!

Toen ik Rajshri aan het fotograferen was stond er al een dikke limo klaar! Geweldig om te zien. Tegelijk kreeg ik van mijn tweede fotograaf Sunny wat foto’s doorgestuurd van een superdikke James Bond achtige Austin Martin.

Deze bruiloft begon voor Surinaamse begrippen vrij vroeg. Namelijk al om 13.00. De bruiloft vond zelf plaats in de prachtige locatie Warmond Dekker. Tevens een bekende golf locatie.
Na de ceremonie werd er direct geproost met champagne en konden de gasten uitgebreid lunchen. Intussen vertrokken wij met het bruidspaar naar een prachtig Kasteel in Oegstgeest om daar nog wat foto’s te maken van dit prachtig stel.

Dit bruidspaar was makkelijk te fotograferen. Enerzijds komt dit natuurlijk omdat het een bloedmooi stel is. Daarnaast hadden wij al ervaring met dit stel omdat wij een week daarvoor ook hun bijzondere en unieke hindoestaanse buiten bruiloft hadden gefotografeerd. Deze serie is hier te bekijken.

Ook deze bruiloft was weer anders dan de meeste andere bruiloften die ik had gefotografeerd. Dit kwam natuurlijk vanwege de bijzondere locatie, maar ook de James Bond thema en de strakke organisatie. Tevens hadden Rajshri en Rakesh een weddingplanner. Hierdoor was de bruiloft strak gecoördineerd en ging de catering zelfs al om 17.30 open. En dat is uniek bij hindoestaanse / Surinaamse bruiloften. De catering was overigens niet zomaar een catering maar een Chinese catering! Heerlijk!

Om 20.00 kwamen de avond gasten en voor we het wisten zat de zaal vol met alleen maar leuke en gezellige mensen!
De locatie bestond uit twee gedeelten. Een beneden en een boven gedeelte. Beneden vond het feest plaats en boven was de zaal compleet in een casino style omgebouwd. Zo stonden er roulette tafels, blackjack tafels en dat alles met een uitzicht op het feest beneden! Dit hadden wij nog niet eerder mee gemaakt.

Het bruidspaar had zich even terug getrokken en kwam terug met een spetterende openingsdans! Direct daarna werd er flink gefeest en voornamelijk ook door het bruidspaar! Dit was een bruiloft waarbij iedereen optimaal had genoten!

Wat voor ons bijzonder is, is dat wij met een foto uit deze serie een fantastische prijs hebben gewonnen! Een echte Masters of Dutch Photography award. Een foto van een prachtig boeket, gemaakt door Susanne Hyams.
Voor ons echte een unieke gebeurtenis. Er zijn veel fotografie wedstrijden nu in Nederland, maar de zwaarste wedstrijden zijn toch wel die van de Masters. Hier worden per wedstrijd wel 1000den foto’s in gezonden. Voor de grootste eer die wij als fotograaf kunnen krijgen. Dit is de organisatie die TOTAALFOTOGRAFIE uitgeroepen heeft tot de TOP 10 beste trouwfotografen van Nederland.

En nu is het tijd voor de foto’s! Bekijk deze hier onder en laat hier of op mijn facebook  een bericht of wens achter voor het bruidspaar.

 

royal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmond

royal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmondroyal wedding dekker warmond
Fotograaf: Ashvin & Jeanine TOTAALFOTOGRAFIE
Videograaf: Sa Duhoki & Dick Richards
Visagie: Naghmana
Weddingplanner: Laxmi Falli
Boeket: Susanne Hyams
Zaal: Warmond Dekker
Decoratie: Your wedding creators
Bloemist: Redwhitebluepink
Catering: Panda Leiden
Dj: Dj Rishi
Taart: Caribbean Soulfood
Schaafijs: Sgaafijs

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.