Romana & Dushant trouwen in Vidaa Rotterdam

Het bruidspaar

 

Woowwww! En dan belt Anil Panday, de bandleider en bassist van de bekende en meest exclusieve Surinaamse band, La Fiesta mij op. Zijn dochter gaat trouwen en willen mij als fotograaf! Wat een grote eer is dit voor TOTAALFOTOGRAFIE. Anil komt als bandleider veel fotografen tegen en de keuze was voor mij gevallen.
De dag dat ik een intake gesprek had met Romana en Dushant zal ik niet snel vergeten. Romana had ik nog niet eerder ontmoet, maar wat leek zij ontzettend veel op haar vader. Dushant is geen onbekende. Hij is de eigenaar van SareeSwap. Een bedrijf met een uniek concept. Een soort van Marktplaats voor Indiase kleding. Ik had zo een goede klik met het bruidspaar dat ik gewoon echt niet kon wachten om deze bruiloft te fotograferen.

Trouwauto

moeder dochter momentcultureel huwelijk

cultureel huwelijkTrouwen in Vidaa rotterdamTrouwen in Vidaa rotterdam

Vidaa in Bergschenhoek

 

En toen was het zo ver! Ondanks dat het bruidspaar mij al hadden geboekt maar nog geen locatie hadden bevestigd, was voor het mij spannend waar ik nu weer zou belanden. Zou het een mooie buitenlocatie zijn, of een donkere zaal met TL verlichting en uitdagend licht. Het bruidspaar koos voor de prachtige locatie Vidaa in de Bergschenhoek. Wij hebben hier vaker bruiloften gefotografeerd en als bruidsfotograaf kom ik hier graag. Naast de ceremonie plekken, heeft de locatie ook alles om prachtige foto’s te kunnen maken.

Vidaa rotterdamtrouwen in Vidaa rotterdamVidaa rotterdamTrouwen in Vidaa rotterdam

Blijdschap en liefde op je bruiloft

 

Dit was een bruiloft met heel veel emoties. Liefdes momenten werden afgewisseld met humor en vooral ook solidariteit. En was een prachtige bijna spiritueel achtige sfeer en tijdens de ceremonie werd iedereen verrast toen Dushant Saxofoon speelde. Ik krijg er zelf gewoon weer kippevel van.

Trouwen in Vidaa rotterdamTrouwen in Vidaa rotterdam

Feest met La Fiesta in Luna Events

 

Ja! En dan het feest. Als je vader bandleider is van de exclusieve band La Fiesta is zou het raar zij niet zouden optreden! En dat gebeurde ook! La Fiesta was zoals altijd weer fantastische. Het feest vond plaats in Luna events. Ik blijf mij verbazen hoe goed het geluid altijd is van La Fiesta. Zelfs in een open witte locatie klinken zij fantastisch en origineel. De band werd afgewisseld met een DJ. Het feest was dan ook echt een feest!

Luna events rotterdamLuna events rotterdamLuna events rotterdamLuna events rotterdamLuna events rotterdamLuna events rotterdam

Een extra fotoshoot in hindoestaanse kleding

 

Dushant en Romana zijn 2x getrouwd. Een keer voor de wet en een keer op zijn hindoestaans. Het bruidspaar wilde mij voor 2 dagen, maar helaas was ik al geboekt voor de hindoestaanse bruiloft. Zo hadden wij afgesproken dat wij dan wel de afterweddingshoot zouden doen van de hindoestaanse bruiloft. Het bruidspaar had supermooie hindoestaanse / Indiase kleding aan en het was fantastisch weer. De fotoshoot hebben wij gedaan in een van mijn favoriete plekken, het Maximapark in Vleuten / Utrecht.

trouwshoot maximapark totaalfotografietrouwshoot maximapark totaalfotografietrouwshoot maximapark totaalfotografietrouwshoot maximapark totaalfotografietrouwshoot maximapark totaalfotografietrouwshoot maximapark totaalfotografietrouwshoot maximapark totaalfotografietrouwshoot maximapark totaalfotografie

Huwelijksreis

 

Ja en dan zoek je contact met het bruidspaar om wat foto’s te laten zien, maar zijn ze spoorloos. Romana en Dushant zijn kort naar hun bruiloft vertrokken naar het buitenland. Het bruidspaar had er voor gekozen om een wereldreis te maken van een aantal maanden. Af en toe kreeg ik wat foto’s toegestuurd van de meest prachtige landschappen en dieren. Op advies van mij heeft het een bruidspaar ook een supermooie Canon camera gekocht. Wie weet gaat een van hun nog eens een keer mee naar een bruiloft van mij;)

trouwshoot maximapark totaalfotografie

 

 

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.