Roger & Oi Kie trouwen in Naarden – Vesting Arsenaal

Naarden Vesting Arsenaal

 

Bemmm! Het is weer zo ver! Vorige maand mochten wij het Indische – Vietnamees stel Roger & Oi Kie fotograferen. En nog wel op de bijzondere locatie Naarden Vesting – Arsenaal!
Naarden Vesting is een fantastische locatie. Zo zit hier het Jan de Bouvrie Arsenaal gevestigd. Een conceptstore voor interieur design. En wij mochten hier fotograferen. Super uitdagend, maar erg origineel.

Trouwen in Naarden Vesting Arsenaal

Simone Janssen Fotografie

 

Deze bruiloft fotografeerde ik niet alleen. Mijn second shooter voor deze dag was niemand minder dan Simone Janssen van Simone Janssen Fotografie. Een zeer creatieve, hardwerkende fotografe. Het was voor mij de eerste keer dat ik met Simone had samengewerkt en dit ging uitstekend. Omdat wij op elkaar afgestemd waren, hebben wij fantastische foto’s kunnen maken.

 

Multiculturele bruiloft

 

Roger en Oi Kie hebben mij via Google gevonden. Kort nadat zij langs waren geweest voor een kennismakingsgesprek hebben zij mij geboekt. Ik had ontzettend veel zin in deze multiculturele bruiloft. Roger is namelijk Indisch en Oi Kie is Vietnamees.

 

De ceremonie

 

Het stel was erg rustig. Roger oogde altijd zeer ontspannen en ook Oi Kie deed gewoon haar ding tijdens de bruiloft. De bruiloft begon voor ons met een fotoshoot. Daarna vond de ceremonie plaats. Dit was een supermooie ceremonie met veel emoties en liefdevolle momenten. Hier houden wij van!
Na de ceremonie vond er een uitgebreid diner plaats en daarna was het tijd voor feest!

Het spectaculaire feest

 

Het feest begon zeer spectaculair met een danseres die richting het plafond klom. Zij deed dit met een doek en het is voor mij nog steeds een raadsel hoe makkelijk zij dit deed. Ik zou het haar niet na kunnen doen, maar goed, ik ben ook geen acrobaat 🙂
Tijdens het feest waren er superveel grappige momenten. Jong en oud, iedereen ging gewoon los!

Wij hebben ontzettend genoten en zijn nog steeds vereerd dat wij deze bruiloft voor altijd hebben mogen vastleggen.

 

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.