Referenties Totaalfotografie

avatarWe hebben onze huwelijksfotografie uit handen gegeven aan Ashvin en niet zonder resultaat! Wat een geweldige bruidsreportage , prachtige foto’s van de binnenstad van Den Haag, maar ook hele mooie foto’s van ons Hindoestaans huwelijk in Amsterdam. Ashvin is erg professioneel, maar ook erg hartelijk en hij denkt altijd aan de wensen van het bruidspaar! Bij ons wist hij na onze gesprekken precies dat we vooral heel veel plezier op onze shoot wilde beleven en dat dat ook op onze foto’s terug wilde zien.  Als er iets is wat gelukt is, dan is het dat wel! Van oor tot oor gelachen..en een blijvende herinnering aan ons huwelijk! Ik hoop dat andere bruidspaartjes na onze mooie foto’s, maar ook andere foto’s op de site zien hoeveel meer je inhuurt dan alleen een fotograaf! Heel veel succes, Ashvin!

Kawita & Aswin
avatar"Wij hebben Ashvin leren kennen als een fijn mens en een kundige fotograaf. Deze combinatie leverde een uitstekende interactie op tussen Ashvin en ons. Door de juiste mix van sensitiviteit en professionaliteit zorgde Ashvin er voor dat onze mooiste dag op zeer bijzondere wijze is vastgelegd! Santosh & Ahilya."

Santosh & Ahilya
avatarNandini Lachminarain en Amrish Badal 24-04-2010

Voor ons was er geen twijfel mogelijk dat Ashvin onze bruidsfotograaf zou worden.
Ashvin is een fotograaf die van elke foto weer een belevenis kan maken en het detail niet uit het oog verliest.

Wij hadden niet eens door dat Ashvin zoveel mooie foto’s heeft kunnen schieten van verschillende momenten en vanuit verschillende “angles” én tegelijkertijd ook nog eens elk detail heeft kunnen fotograferen.

Ashvin werkt erg professioneel en gaf ons gelijk het gevoel alsof wij elkaar al jaren kenden.  Door Ashvin koesteren wij elk mooi moment die hij heeft vastgelegd. Hierdoor herbeleven wij onze huwelijk keer op keer bij het bekijken van de foto’s.
Het was voor ons een eer dat Ashvin onze bruiloft wilde fotograferen, because you’re the best en niemand kan daaraan tippen. You’re work deserves a crown!

Nandini & Amresh
avatar
Hé Ashvin,


Hier ook een berichtje van mij. Je hebt steeds contact met Ricaldo, maar wilde je zelf ook nog even bedanken voor de prachtige foto's.

Voor mij ben je een topper! Ik ben altijd heel onzeker en had een 6e zintuig voor fotografen en camera's, als die in de buurt waren was ik weg. Nou kan dat op je trouwdag natuurlijk niet.....;-) Maar ik moet je eerlijk zeggen, tijdens de shoot in het park en in Dordrecht zelf wist ik dat je er was, en dat was oké, dat hoorde zo, maar verder heb ik totaal niet in de gaten gehad dat jij rondliep en foto's maakte. En de complimenten die ik, gericht aan jou, krijg joh. Mensen zeggen, complimenten aan de fotograaf.....die heeft jullie vastgelegd zoals jullie zijn!! Prachtig toch!!

Superblij met het resultaat....


Groetjes,


Ria (Blijden-Kouwenhoven) 😉


Ria & Ricaldo
avatar
Wij kenden Totaalfotografie alleen van naam via Facebook. Elke week zagen we mooie foto's verschijnen, de een mooier dan de ander. Toen wij wisten wanneer onze bruiloft zou zijn, hebben we dan ook geen seconde getwijfeld en contact opgenomen met Ashvin. Hij was enthousiast en wij óók! De klik was er direct, Ashvin is een hele aardige fotograaf die voor ons alle belangrijke kwaliteiten in huis heeft die de fotograaf voor onze belangrijke dag moest hebben. Hij denkt mee, is relaxed, houdt zich aan afspraken, heeft gevoel voor humor en houdt net als ons van interessante foto's. Maar de belangrijkste kwaliteiten zien we terug in hem als persoon, hij is oprecht, open en eerlijk. Wij hadden voor ons geen betere keuze kunnen maken dan voor Totaalfotografie en hebben prachtige foto's als aandenken die tot in de eeuwigheid bij ons zullen blijven.


Michael & Anoeshka trouwden volgens de Hindoeritus op 4 mei 2013.


Anoeshka & Michael