Referenties Totaalfotografie

avatarOp je gemak voelen en genieten van elk moment op je trouwdag is erg belangrijk, ook voor ons. Een goede fotograaf kan je daarbij helpen en daarbij was onze keus al gemaakt.
Ashvin was voor ons dé fotograaf, omdat hij verschillende eigenschappen en vaardigheden heeft die ons aanspraken. Hij is spontaan en zorgt daarmee dat je op je gemak voelt, hij denkt mee, stelt je gerust en maakt van de simpelste dingen hele mooie foto’s.
We genieten elke keer weer als we naar de foto’s kijken en terug denken aan die dag. De foto’s geven heel goed weer hoe de sfeer was op dat moment. Ashvin is om al deze redenen DE fotograaf.

Ritu & Kishen
avatarRuim een jaar voor onze bruiloft hebben wij op internet het werk van Ashvin bewonderd.
Wij hebben zo snel mogelijk een afspraak met hem gemaakt om kennis met hem te kunnen maken.
Wij waren erg benieuwd naar de persoon achter de mooi foto’s. En wij waren ervan overtuigd dat Ashvin precies de stijl zou kunnen fotograferen waarnaar wij opzoek waren. Bij de kennismaking klikte het helemaal, tijdens onze gesprek kwamen we er achter dat we dezelfde passie deelde voor kickboxen. Op de bruiloft zelf waren wij niet zenuwachtig en gelukkig Ashvin ook niet!
Hij stelde ons op het gemak en gaf precies aan wat wij wel en niet moesten doen, hierdoor liep alles natuurlijk waardoor je geen stijve foto’s van krijgt.

Veel dingen inspireerde Ashvin heel erg, hierdoor hebben wij fantastische foto met onzettende mooi belichting. Hij heeft de bruiloft sfeer goed kunnen vast leggen op de foto’s. Mensen die niet op onze bruiloft konden komen hebben doormiddel van de foto de sfeer goed kunnen waarnemen.

Ook heeft Ashvin een HD filmpje gemaakt met zijn camera die van een hoge kwaliteit is en waar je ook heel goed de sfeer kunt waarnemen. Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat we onzettende mooie trouwfoto’s hebben voor onze hele leven die wij met trots aan onze kinderen kunnen laten zien. Bedankt Ashvin!!!

Sabina & Marty
avatarOnze ervaring met Ashvin als fotograaf op onze trouwdag was fantastisch! Hij had tevens een assistent mee wat voor ons na afloop als een 'cadeautje' bleek te zijn. Het was tevens een goed team in de samenwerking tijdens de diverse fotomomenten. Wat zeker ten goede kwam aan de sfeer.
Tijdens de verschillende fotomomenten werd de ambiance goed weergegeven en het eindresultaat was echt boven verwachting mooi! Met onze eigen selectie van de gemaakte foto’s en het idee voor de voorkant van het digitale album hebben we Ashvin de vrije hand gegeven. Zodoende hebben we nu een super album waarin we nog jaren met plezier naar deze belangrijke dag terug kunnen kijken.

Een betere fotograaf hadden we ons niet kunnen bedenken of wensen.

Jose & Peter
avatarAshvin, wat zijn we blij dat we jou hebben gevraagd om de mooiste dag van onze leven vast te leggen.. onze bruiloft. Je foto's vertellen een verhaal en laten ons elke keer opnieuw die speciale momenten herbeleven. Je was overal aanwezig om de mooiste shots te maken, maar tegelijk wist je ook op de details te letten. Je was heel professioneel, maar tegelijk leek het alsof we al jarenlang met je bevriend waren. Niemand anders had dit beter gekund. We hebben het eens gezegd en blijven het zeggen: You are the best!

Komal & Riccardo
avatarNa heel goed research te hebben gedaan voor een geschikte fotograaf voor tijdens onze bruiloft (bhatwaan, biya en receptie) waren wij er heel snel uit dat we bij Totaalfotografie op het goede adres waren. We hebben de mooie website en de social networks bekeken met het portfolio van totaalfotografie en waren erg onder de indruk van de kwalitatief mooie foto's en de creativiteit van de fotograaf.
Wij hebben snel contact opgenomen omdat wij begrepen dat hij het erg druk heeft en een volle agenda heeft, gelukkig waren de data waarop wij hem nodig hadden nog vrij. Na een intakegesprek gevoerd te hebben waarbij alles zeer gedetailleerd besproken is, waren wij 100% overtuigd van de professionele aanpak van totaalfotografie en hebben wij direct bevestigd dat wij hem zouden nemen voor onze bruiloft.

Tijdens de dagen van onze bruiloft heeft hij prachtige foto's geschoten en daarnaast hij ons heel goed kunnen begeleiden tijdens de ceremonies. Het mooiste van alles is dat ondanks dat hij altijd op de juiste momenten aanwezig was om de foto's te maken het helemaal niet opviel dat hij er was hij liep dus ook absoluut niet in de weg.

Al vrij snel kregen wij de foto's te zien en wij waren er heel blij mee. We kregen de foto's digitaal en vervolgens ook in een hele mooie album en dit kunnen wij voor altijd met heel veel plezier naar terugkijken.


Roshen & Shanu