Referenties Totaalfotografie

avatarAls je over Ashvin Ghisyawan leest en zijn werk ziet krijg je al snel een beeld dat hij een sympathieke kerel is die veel van zijn werk houdt…
Maar het is nog veel erger! 
Deze jongen is zo hyper enthousiast, spontaan, positief en geobsedeerd met zijn werk, dat het aanstekelijk is. Het maakt hem een zeer aangenaam persoon die al snel een klik met het bruidspaar heeft. 
En dat alles heeft eraan bijgedragen dat onze dag onvergetelijk was en op een prachtige manier is vastgelegd door Ashvin. De foto’s die wij hebben ontvangen passen bij ons en het is in een heel mooi totaaloverzicht gepresenteerd. 
Wij willen je hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je was niet alleen onze fotograaf, maar ook en fijne vriend die dag. Ashvin heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en kwam zelf met initiatieven en ideetjes. Hij heeft zijn uiterste best gedaan en stelde ons die dag zelf voor nog een shoot op het strand te doen omdat we op tijd klaar waren. Zo heeft hij ons op 1 dag gefotografeerd bij ons thuis, in het park, in de mandir, op het strand én in onze feestzaal! Zijn perfectionisme is terug te zien in zijn werk en hij neemt ook de tijd om alles netjes af te werken en te leveren. 
Ashvin, we vinden jou gewoon Awesome!

Sandhya & Asvin
avatarDe trouwshoot was voor Alper en ik gewoon een gezellige wandeling. Toen we eenmaal de zaal betraden ging alles zo snel voorbij! Ashvin wist elk bijzonder moment vast te zetten. Het was een gezellige reportage, met een geweldig resultaat , waar we de emoties herbeleven van ons meest onvergetelijke dag.

Alper & Yilmaz
avatarNa vele tientallen websites van fotografen te hebben bekeken, hebben wij - na een kennismaking - gekozen voor Ashvin van TOTAALFOTOGRAFIE. De stijl en kwaliteit van zijn foto's sprongen er voor ons tussenuit.

Vanzelfsprekend na de keuze om te trouwen, is dit ons beste besluit ooit geweest. Ashvin is een vriendelijke en zeer professionele fotograaf gebleken die beschikt over een uitstekend gevoel voor timing en zo alle grote en kleine momenten (vaak onzichtbaar) perfect weet vast te leggen. Niet alleen draagt hij creatieve ideeën aan, ook heeft hij echt meegedacht met onze wensen en wat bij ons zou passen. En met succes: de foto's zijn nog veel mooier geworden dan wij hadden verwacht!

Dankzij Ashvin zijn vakmanschap en enthousiasme hebben wij nu de allermooiste foto's en een kwalitatief zeer hoogwaardig album om de rest van ons leven van te genieten.

Ashvin, bedankt!
Deborah & Menno

Klik hier voor de serie

 

Menno & Deborah
avatarAsh, we zijn er stil van.... Je hebt onze droomdag op een super mooie onvergetelijke wijze vastgelegd... Woorden schieten tekort om ui te drukken hoe blij en dankbaar we zijn... We hebben er niet alleen supermooie foto's aan overgehouden, maar ook een super lieve nieuwe vriend bijgekregen...Big Love! Liefs, Sandhia en Vikaash

Check de serie hier!

Sandhia & Vikaash
avatarHet avontuur begon met het spotten van DÉ perfecte fotograaf voor onze grote dag. Geen makkelijke opgave, gezien mijn perfectionisme en zeer kritische oog kan ik je vertellen! En ja hoor, ik kwam terecht op de Facebook van Ashvin Ghisyawan. Uiteraard heb ik Ashvin is even grondig undercover onderzocht. Na slechts één telefoontje met Ashvin wist ik het zeker. Op 3 november 2011 kreeg hij het Jawoord, om de belangrijkste dag van ons leven vast te leggen op 17 augustus 2013. Ashvin was verwonderd dat ik direct een boeking wilde plaatsen want er was nog geen enkele vorm van ontmoeting aan vooraf gegaan. Diep van binnen was Ashvin natuurlijk gewoon zwaar beteuterd dat we zijn portfolio niet kwamen checken, maar als ik ergens zeker van ben dan hoeft niemand mij meer te overtuigen dus ook Ashvin niet. Mijn beslissing staat vast, mijn verwachting is hoog.

Een paar dagen voor de bruiloft sms’te Ashvin mij nog even om de locatie en tijden af te stemmen. Nog steeds hadden wij hem niet in levend lijf ontmoet, maar voor mijn gevoel kende we elkaar al jaren. Ashvin is namelijk erg makkelijk in de omgang!

Ah fijn, de dag is aangebroken. Ashvin stond met zijn mega camera’s paraat om ons sprookje vast te leggen. In de kleedkamer zat hij foto’s te schieten alsof het dood normaal is om een BLOED nerveuze bruid te fotograferen. We hebben het hier dus over een echte professional! Me kin moest naar voren, dan op zij, dan naar beneden kijken, dan naar boven WOW! Op dat moment wist ik eigenlijk al, hij gaat het gewoon weer flikken om een top serie neer te zetten. Tijdens de ceremonie zag ik Ashvin de meest bijzondere en NEVER-SEEN-BEFORE poses maken, sluipend door de gasten heen. WOW dacht ik weer! Ashvin had beloofd binnen zes weken klaar te zijn met onze serie, maar stiekem was hij diezelfde avond al begonnen en kregen we de ene na de andere sneak-preview! Ik was in shock en smachtte natuurlijk naar meer…

Mijn serie was af, ik ging als een malle vol spanning zijn website checken. Dit keer was ik ECHT in shock! Mijn rechteroog hield het niet meer. Ik moest echt even een traantje wegpinken en heb mijn serie wel honderd keer bekeken. Wat een daverende, ongelooflijk voortreffelijke serie!! Echt subliem! Het mag wel duidelijk zijn dat Ashvin onze verwachtingen heeft weten waar te maken.  Alleen maar goede woorden voor hem.

We kunnen Ashvin niet vaak genoeg bedanken voor deze kostbare beelden en raden het alle toekomstige bruidsparen (met name de kieskeurigen) aan om te kiezen voor TOTAALFOTOGRAFIE. Niet langer zoeken, niet twijfelen maar gewoon DOEN!

Lots of love,

Priscilla & Sailesh

Check hier de serie!

Priscilla & Sailesh