Raksha & Thijs trouwen in Huis de Voorst

Wederom een schitterende bruiloft in Landgoed Huis de Voorst in Eefde

Er is een trouwlocatie waar wij graag fotograferen, en dat is Landgoed Huis de Voorst. Naast dat wij hier als huwelijksfotografen altijd goed ontvangen worden, is dit ook een van de mooiste trouwlocaties in Nederland. Compleet met een eigen landgoed, bos en prachtig ingerichte zalen.

Wij zijn dan ook vereerd dat de locatie ons wel eens aanbeveelt bij klanten. Ons bruidspaar Raksha en Thijs zou maar liefst twee keer uitgebreid met elkaar trouwen: een keer voor de Nederlandse wet, dus Westers, en een keer volgens de Hindoestaanse wet. Dit is voor ons als huwelijksfotografen niet uniek. Wij fotograferen vaker Nederlandse en multiculturele bruiloften die meerdaags zijn. Wil je hun Hindoestaanse bruiloft, ofwel Vivaah bekijken, klik dan hier.

Dit was een fantastisch mooie bruiloft, niet alleen vanwege het knappe stel, maar ook vanwege het weer, de hartelijke warme familie en de topsfeer. Wat wil je nog meer op je trouwdag? Samen met mijn tweede fotograaf gingen we met volle energie naar deze bruiloft, en dit in een periode waarin wij soms wel vier of vijf bruiloften per week hebben.

Wij houden van ons werk en ik blijf het vaak genoeg zeggen: ”het werk als huwelijksfotograaf is de tofste baan die je kan hebben”. De creativiteit, de blije klanten en elke week feest, maken dat ik dit werk zal blijven doen zo lang ik dit kan doen.

Tijdens deze bruiloft begonnen wij gesplitst. Een fotograaf begon bij de bruidegom en ik begon bij de bruid. Zoals eerder gezegd, werden we hartelijk ontvangen door de familieleden. De first look vond plaats op de locatie en het bruidspaar keek hun ogen uit naar elkaar. Het eerste moment dat een bruidspaar elkaar ziet, blijft altijd magisch. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor ons als fotografen. Wij leggen niet alleen het moment vast, maar bewust en onbewust ook de emoties die zij op dat moment uitstralen.

Na de bruiloft hebben we op het landgoed nog wat prachtige foto’s gemaakt en daarna was het tijd voor het diner. Na het feest zijn wij nog iets langer gebleven om na te genieten. Ik hoop dat jullie dat bij het bekijken van deze foto’s ook zullen ervaren.

Ga je ook trouwen en wil je ook TOTAALFOTOGRAFIE als huwelijksfotograaf op je bruiloft? Neem dan zeker even contact met ons op via ons contactformulier of klik hier.

Home » Portfolio & Blog » Raksha & Thijs trouwen in Huis de Voorst