Raksha & Thijs | Hindoestaanse bruiloft / Vivaah

Een fusion bruiloft in de Partycentrum de Koning in Amsterdam

Vandaag mochten wij de Hindoestaanse bruiloft fotograferen van ons gemixte stel, Thijs en Raksha. Een bruiloft om nooit meer te vergeten. Dit was een interculturele bruiloft, oftewel een bruiloft tussen twee culturen. In bruiloft termen ook wel fusion bruiloft genoemd. Thijs is Nederlands en Raksha is Hindoestaans.

Wij kenden dit bruidspaar al omdat wij twee weken voor deze bruiloft hun schitterende Westerse bruiloft hebben gefotografeerd, die ook op onze blog staat. Deze kan je hier bekijken.

De Hindoestaanse bruiloft, ook wel Vivaah genoemd, vond plaats op een voor ons bekende locatie, Partycentrum de Koning in Amsterdam. Een locatie midden in een industrieterrein. Ondanks de buitenkant is het van binnen indrukwekkend mooi, met vooral een grote trouwzaal. Wij komen er graag. Naast dat het in de buurt ligt, worden wij hier altijd heel goed ontvangen als bruidsfotografen. De locatie gebruikt regelmatig onze foto’s voor hun social media kanalen, waardoor wij ons altijd extra vereerd voelen.

Deze Hindoestaanse bruiloft was spectaculair. Hoe vet is het dat vrijwel iedereen van de Nederlandse familie van Thijs Indiaas gekleed was en zo feestelijk aankwam. De meest felle kleuren die je maar kunt voorstellen, zagen wij op deze bruiloft. Vivaahs, oftewel Hindoestaanse bruiloften, staan synoniem met kleurenspectakel en feest. En dat was dan ook zeker te zien. Wij hebben er al heel wat gefotografeerd, maar elke keer dat wij weer een Hindoestaanse bruiloft fotograferen, krijgen wij toch weer een warm gevoel van binnen.

Wil je ook TOTAALFOTOGRAFIE op je bruiloft, neem dan contact met ons op via deze link of onze contactpagina.

Home » Portfolio & Blog » Raksha & Thijs | Hindoestaanse bruiloft / Vivaah