Rajeev & Upashna | Hindoestaanse bruiloft | Skypalace Amsterdam

Enig tijd geleden had ik 2 superlieve mensen op de bank, Upashna & Rajeev. Vanaf het moment dat ik ze zag had ik al direct een klik met dit stel. Sterker nog, af en toe vergat ik stiekem dat het een intake gesprek betrof.

Hindoestaanse bruiloft

Dit stel zou 2x trouwen, namelijk voor de wet en op zijn Hindoestaans. Vanwege een overlijden in de familie is de wettelijke bruiloft verplaatst. De Hindoestaanse bruiloft ging wel door.

Als bruidsfotograaf keek ik lang uit naar deze bruiloft. De bruiloft zou namelijk plaatsvinden in Skypalace Amsterdam. Eindelijk een locatie met heel veel daglicht. De meeste prachtige (grote) locaties hebben dit namelijk niet. En daglicht is licht waar ik echt van hou!

Het proces van loslaten…

De bruiloft begon bij Rajeev thuis. Rajeev werd tradioneel aangekleed door zijn zwager. Dit is een officiele culturele traditie welke ook wel de Dulha Sapre genoemd word. Voor veel families is dit een emotioneel moment. Een hindoehuwelijk is emotioneel vaak zwaar omdat dan het proces begint van ”loslaten” tussen ouders en kind. Bij families waar er veel emoties zijn is er vaak veel liefde. En dit was zeker te voelen! Ook wij fotografen kregen op sommige momenten een brok in onze keel.

Terwijl de stoet vertrok, stond onze 2e fotograaf Nancy al klaar in de zaal om alles vast te leggen. De aankomst was spectaculair. Twee grote, warme familie ontmoette elkaar en dit geeft ons altijd wel een warm moment.
De bruiloft begon traditioneel met de eerste rituelen bij Rajeev en vervolgens mocht hij de zaal in, waar hij verwelkomt werd door de tantes en nichten van Upashna. Rajeev had een goede dag want zowel hij en de bruidsjongen werd beladen met cadeautjes.

Sky Palace Amsterdam

Daarna begon de bruiloft in de zaal. Upashna kwam binnenlopen en het is zeldzaam om een bruid zo zelfverzekerd en vrolijk de zaal zien binnen te komen. De sfeer was echt geweldig. Bijna rustgevend en dit is heel bijzonder voor een Hindoestaanse bruiloft in een zaal. Wat zijn wij blij met zalen als Sky Palace Amsterdam. We werden overladen met licht en dat is waar fotografen van houden.

Na de ceremonie trok het bruidspaar zich even terug en trok Rajiv zijn Indiase trouwpak aan. Direct daarna begon de openingsdans en aansluitend het feest. Waar de meeste bruidsparen zich dan weer even terugtrekken voor de felicitaties hielden Rajeev en Upashna dit kort, om vervolgens flink te feesten!!!

Check de foto’s en laat een bericht of wens achter voor dit lieve bruidspaar 🙂

Trouwfotografie Amsterdam: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Sky Palace Amsterdam

 

Maximapark bruiloftvivaah rajeev upashnavivaah rajeev upashnavivaah rajeev upashnabruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdamvivaah rajeev upashnaexclusieve trouwschoenenhindoestaanse fotograaf skypalace Amsterdamhindoestaanse fotograaf skypalacehindoestaanse fotograaf skypalacehindoe ritueelhindoe ritueelhindoe ritueelEmotionele bruidsfotografieemotionele bruidsfotografieemotionele bruidsfotografieskypalace AmsterdamSkypalace AmsterdamSkypalace AmsterdamSkypalace AmsterdamSkypalace Amsterdamhindoe bruiloft fotograafhindoe bruiloft fotograafhindoe bruiloft fotograafhindoe bruiloft fotograafhindoe bruiloft fotograafhindoe bruiloft fotograafbruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdambruidsfotograaf hindoestaanse bruiloft in Amsterdam

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.