Prewin & Kavita – Hindoestaanse bruiloft in Almere

Prewin & Kavita zijn getrouwd in TMG te Almere.

Prewin ken ik al heel lang. Eigenlijk kende ik hem niet zo heel goed, maar zijn broertje Prenish is een van mijn beste vrienden. Prenish ken ik weer omdat ik de bruiloften van al zeker 10 van zijn vrienden / familieleden heb gefotografeerd en hier inmiddels de vaste huisfotograaf van ben. Daarnaast woont dit stel bij mij in Utrecht (Vleuten). Maar ook Kavita ken ik al lang. Niet persoonlijk, maar de Hindoestaanse gemeenschap in Utrecht was voorheen zo klein dat wij elkaar allemaal wel kenden.

Dit bruidspaar zou eerst in Utrecht trouwen. De zaal is helaas failliet gegaan, waardoor dit bruidspaar besloot uit te wijken naar TMG in Almere. Voor ons bekend terrein. De laatste maanden krijgen wij veel aanvragen van Almerenaren die in TMG willen trouwen en dat is begrijpelijk; dit is namelijk een prachtige zaal.

De bruiloft begon voor ons in Utrecht bij Prewin thuis. Prewin werd daar traditioneel aangekleed. In het Hindoestaans wordt dit ook wel Dulha Sapre genoemd. Dit zijn vaak emotionele momenten omdat het bruidspaar de ouders en familie elkaar nu gaan loslaten. In het geval van Prewin was het voor ons ook emotioneel. Prewin heeft zijn moeder een aantal jaren geleden verloren en aangezien een moeder vaak ook een belangrijke rol heeft voelde wij ook al het verdriet.

Na de Dulha Sapre hebben wij nog wat toffe foto’s gemaakt in Utrecht. Daarna vertrokken wij naar de zaal. De stoet was echt fantastisch. Prachtige auto’s en gezelligheid. Het filmpje op mijn facebook page zal jullie vast niet ontgaan zijn. Dit filmpje is een paar honderd keer gedeeld en liet zien dat deze familie onderweg al feestend naar de trouwzaal ging. Kavita werd intussen opgemaakt door de bekende visagiste, Naghmana.

De ceremonie vond direct bij aankomst al plaats. Prewin had de dag van zijn leven. Een van de geweldige momenten die je als bruidegom / dulha, kan hebben is het ontvangst. Dit wordt bij Hindoestaanse bruiloften de Dulha Parche genoemd. Hier ontvangt de bruidegom met de bruidsjonker / Sai Bala diverse kadootjes en sieraden. Prewin had niet voor niets de dag van zijn leven. Hij had namelijk bij de Dulha Sapre een Playstation 4 gekregen! Als man zijnde weten jullie natuurlijk dan ook dat dit het meest ultieme speeltje voor volwassenen is.

De bruiloft was ontzettend gezellig. Dit is een van de meest gezellige en feestelijke families die ik tot nu toe heb gehad. Daarnaast was het voor ons weer fijn om in de bekende zaal TMG te fotograferen en al onze oude en zelfs een aantal toekomstige bruidsparen weer te mogen zien.

De foto’s hieronder zijn gemaakt door mijzelf, Ashvin Ghisyawan en mijn twee vaste fotografen; Jeanine Schuil en Nancy van der Niet.

prewin kavita hindoestaanse bruiloft almere

maharani dulhinmaharani dulhinck mehendi hennamaharani dulhindulhindulha sapredulha sapredulha sapredulha sapredulha sapredulha sapredulha saprevivah sanskaarvivaahhindoestaanse bruilofthindoestaanse bruilofthindoestaanse bruiloftalmere tmgalmere tmgalmere tmgalmere tmgalmere tmgkobher spelhindoestaanse feesthindoestaanse feesthindoestaanse feestbhiyadulhin bruidbruidspaar oudegrachtbruidspaar de dombruidspaar de dom

 

De reactie van het bruidspaar na het zien van al hun 600 foto’s
Prewin Bansie:
sterAls we 10 sterren konden geven dan hadden we dit zeker gedaan. Ashvin heeft onze bruiloft gefotografeerd en echt iedere foto die we hebben heeft de wauw factor. Ashvin is een fotograaf met een hoge vorm van creativiteit en dat zie je terug op de foto’s. Iedere foto heeft weer een ander unieke vorm creativiteit. Dit was ook de kwaliteit waar we naar zochten.
Tijdens de bruiloft hebben we zijn aanwezigheid totaal niet opgemerkt en dat maakte de foto’s nog mooier. Hierdoor zagen we foto’s van momenten die ons totaal niet waren opgevallen. Ashvin heeft niet voor niets bij al mijn vrienden en familie gefotografeerd.
Daarnaast is hij als mens erg aangenaam en fijn. Als mens zou ik hem beschrijven als een rustige man met zeer veel creativiteit.
Mochten er mensen zijn die gaan trouwen dan zou ik Ashvin zeker weten aanbevelen. Hij is echt een topfotograaf!
 
Kavita Kalloe:
Waaaauw Ashvin! Sprakeloos! Ik zit hier met tranen, kippenvel en een lach (op werk dachten ze dat ik gek ben geworden) Prachtig gewoon zoals jij de speciale momenten weet vast te leggen. Ik voel me precies zoals ik me op de dag zelf ook voelde. Je bent super fijn in de omgang, professioneel, je zorgde voor een ontspannen sfeer en je bent absoluut service gericht. Tijdens de ceremonie stelde jij je onzichtbaar op en toch heb je de mooiste en belangrijkste momenten vastgelegd! Bedankt Ashvin.. Ik wil nog zoveel zeggen, maar ben echt sprakeloos!

 

Fotografie: TOTAALFOTOGRAFIE
Visagie: Naghmana Syed
Locatie shoot: Utrecht
Locatie zaal: TMG
Henna: CK Mehendi
Videografie: Rakesh
Assistent videografie: Sarbast / Sa Duhoki

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.