Prewedding Maximapark – Loveshoot in Utrecht, Vleuten en De Meern

In Utrecht heb je sinds kort het Maximapark. Een enorm en prachtig stuk natuur in het ”nieuwe” Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern. Voor mij als bruidsfotograaf is dit ideaal. Ik hoef niet meer stad en land af te reizen voor prachtige groene plekken voor mooie shoots. Sterker nog, dit park is voor mij op loop afstand bereikbaar.

Ashrita en Ritish zijn getrouwd. Hun hindoestaanse bruiloft vond een paar maanden geleden plaats in Suriname. Mijn collega Sagar Hardwaresing van Sagarphoto, de bekende huwelijksfotograaf uit Suriname heeft het hindoestaanse gedeelte gefotografeerd en een prachtige reportage gemaakt. Check zijn site voor zijn geweldige werk.

Ashrita en Ritish gaan over 2 weken voor de wet trouwen. Voor mij is het een eer dat ik hun bruiloft mag fotograferen omdat beiden ook echt goede vrienden van mij zijn. Zo zijn wij ook allen echte Vleutenaren 🙂

Voor mij was een pre-wedding / loveshoot met een bekend stel dan ook anders. Tot mijn verbazing juist makkelijker. Ondanks wij van te voren al geïnventariseerd hadden naar andere locaties, hadden wij toch besloten om voor het Maximapark te gaan. Het resultaat zie je hier onder.

Ik kan niet wachten tot het zo ver is dat ik hun geweldige bruiloft mag fotograferen. Nog maar twee weken…

prewedding loveshoot maximaparkprewedding loveshoot maximaparkprewedding loveshoot maximaparkprewedding loveshoot maximaparkprewedding loveshoot maximaparkfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotoshoot in utrechtfotografie vleuten de meern, leidsche rijnfotografie vleuten de meern, leidsche rijnfotografie vleuten de meern, leidsche rijnfotografie vleuten de meern, leidsche rijn

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.