Pari & Khaled – Afghaans Hindoestaans bruiloft in de Maxima Ballroom

Hindoestaans Afghaanse bruiloft in de Maxima Ballroom in Amsterdam

 

Khaled & Pari zijn getrouwd. Dit was een bruiloft tussen een Hindoestaanse Bruid en Afghaanse Bruidegom in de Maxima Ballroom in Amsterdam. Een bruiloft tussen twee culturen, dat betekend dubbel feest!

trouwen in de Maximaball Room - TOTAALFOTOGRAFIE

 

Social media en trouwen

Khaled kende ik nog niet. Pari ook niet, maar ik wist wel dat zij een fan was van mijn werk. Al jaren zag ik op mijn facebook en Instagram de naam Pari regelmatig voorbij komen. Er was zelfs een tijd dat zij op vrijwel elke foto reageerde die ik plaatste. En Pari wist het al! Als zij ooit zou trouwen, zou TOTAALFOTOGRAFIE de trouwfotograaf zijn. En toen was het zo ver…

 

Het eerste contact

 

Tijdens het intake gesprek had ik direct een band met het bruidspaar. Khaled en ik deelde een aantal gemeenschappelijke passies zoals gamen. Sterker nog, dat is zelfs zijn werk! Khaled is Game / VR developer en we raakte maar niet uitgesproken. Na aanloop van het bruiloft toe hadden het bruidspaar en ik veel contact. Ik kon niet wachten op deze dag en heerlijk om weer eens een bruiloft tussen twee culturen te fotograferen.

 

Als familie op de bruiloft

 

Zakelijk gezien was ik gewoon ingehuurd als trouwfotograaf. Op de dag zelf hadden zowel de videograaf Brayan Mangra van VPCinematic als ik helemaal niet het idee dat wij ingehuurd waren als om te filmen en fotograferen. Wij werden niet anders behandeld dan hun vrienden en familie. Zo voelde wij ons dan ook op deze dag. Dit maakte dat wij de maximale vrijheid hadden om ons werk te doen.

 

De Maxima Ballroom – De Koning

De bruiloft vond dus plaats in de Maxima Ballroom van de Koning in Amsterdam. Voor foto en videografen geen makkelijke locatie. Omdat er geen daglicht is, kunnen wij hier niet creatief spelen met licht. Omdat de zaal gigantische groot is en voorzien is van prachtige decoratie en kroonluchters, konden wij fantastische foto’s maken.

 

De bruiloft en ceremonie

 

De bruiloft was gewoon heerlijk! Super ontspannen en er was veel tijd voor alles. Zo besloten wij op de dag zelf om nog even te shooten in Amsterdam Noord. Dat kon gewoon omdat er geen strikte planning was. De ceremonie was supermooi en emotioneel. Vele tranen vloeide door de zaal. 
Na de ceremonie hebben we nog wat foto’s gemaakt en het einde van de bruiloft werd afgesloten met een spectaculair feest, inc. de bekende ”messendans”.
Ik vond het een eer dat ik deze bruiloft mocht fotograferen en heb er weer een aantal nieuwe goede vrienden bij 🙂

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.