Over Ashvin van Totaalfotografie

Ik heb maar één doel: om van elk bruiloft een tijdloze WERELDSERIE te maken.

Ashvin Ghisyawan

Mijn naam is Ashvin Ghisyawan. Ik ben 35 jaar geleden in hartje Utrecht geboren. Ik hou van fotografie en voornamelijk pure momenten. Of het nou bruiloften zijn of dieren, ik vind alles fascinerend. Ik fotografeer al vanaf mijn 20e en in 2007 heb ik als bruidsfotograaf mijn eerste bruiloft gefotografeerd. Ik begon mezelf te profileren als fotograaf en zo ontstond TOTAALFOTOGRAFIE. Inmiddels heb ik naar schatting 450 bruiloften op mijn naam staan. Elk huwelijk is voor mij een uitdaging en ik fotografeer elke opdracht met hart en ziel. Ik vind het geweldig om foto’s te maken waar ik mensen blij mee kan maken.

Mooie locaties, sprekende emoties, adembenemende settings en het contact met mensen zorgen ervoor dat ik dit met passie en plezier doe. Ik fotografeer alles wat er om mij heen gebeurt. Ik leg mijn foto’s vast op een pure wijze waardoor ik ongedwongen en spontaan de details in beeld breng.

 

Alle prachtige momenten, die het bruidspaar vaak door de drukte over het hoofd zien, leg ik vast. Ik heb maar één doel: om van elk bruiloft een WERELDSERIE te maken. TOTAALFOTOGRAFIE heeft inmiddels al diverse nationale en internationale awards gewonnen en behoren wij nu tot de top 10 beste trouwfotografen van Nederland.

Wil je nog meer weten over TOTAALFOTOGRAFIE en de werkwijze? Lees dan nog even de FAQ en mijn interview welke onlangs is gepubliceerd door het blad Pariksha.