TOTAALFOTOGRAFIE

Over Ashvin

Als bruidsfotograaf ga ik voor de pure momenten. Echte liefde in beeld brengen, dat is waar ik als fotograaf van aan ga. En aan ga ik tijdens een bruiloft! Je krijgt mij voor de volle 100% en mijn doel is om van elke bruiloft een tijdloze wereldserie te maken.

Mijn stijl & visie 
als trouwfotograaf

Vol spontane momenten

Ik heb veel energie en dat zie je terug in mijn foto’s. Kleurrijk, echt en vol spontane momenten. Ik fotografeer een bruiloft met hart en ziel, maar de dag zelf gaat natuurlijk om jullie en jullie dierbaren, niet om mij. Ik blend in tussen de gasten en zorg dat alle momenten die jullie ontgaan vastgelegd worden.

Mijn stijl? Een mix tussen journalistiek en romantisch. Spontaan, maar met een vleugje aansturing. Om zo tot het beste resultaat te komen. Echte momenten, maar wel op z’n allermooist vastgelegd. 

Iedereen is welkom

Ik ben gek op kleur, in mijn beelden maar ook bij mijn koppels. Iedereen is welkom. Ik heb veel ervaring met fusion weddings waar verschillende culturen samenkomen, traditionele bruiloften en Nederlandse bruiloften. Zolang er maar liefde is, daar gaat het om. 

De details zijn voor mij belangrijk. De handen tijdens een Hindoestaanse ceremonie, de oorbellen gekregen van oma of die traan van je getuigen. Ook die zie ik en leg ik vast.

TEAMWORK

Mijn drijfveer is mensen blij maken met mijn werk. Inmiddels heb ik al meer dan 1000 bruiloften mogen vastleggen. Dit doe ik niet alleen, voor grote bruiloften werk ik vrijwel altijd met een second shooter. Mijn team maakt dat ik nog beter werk kan leveren. Een bruiloft zit vol speciale momenten en samen zien we meer. 

Mijn teamleden werken net zoals ik: vol enthousiasme maar zonder iets te verstoren. Elke keer krijgen we het weer terug: het voelt net alsof we onderdeel zijn van de gasten. Zo kunnen we die échte momenten vastleggen.

“Ash, we zijn er stil van… Je hebt onze droomdag op een super mooie onvergetelijke wijze vastgelegd. Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe blij en dankbaar we zijn. We hebben er niet alleen super mooie foto’s aan overgehouden, maar ook een super lieve nieuwe vriend bijgekregen. Big Love!” – Sandhia & Vikaash

Meer dan 20 jaar ervaring

WIE IS ASHVIN?

Geboren in hartje Utrecht onder de naam Ashvin Ghisyawan. De liefde voor fotografie kwam al jong. Ik fotografeer inmiddels al zo’n 20 jaar en in 2007 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. En de liefde voor het fotograferen van deze bijzondere dagen is gebleven. Mooie locaties, kleine details, grootse emoties, het verveelt nooit.

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik veel interesses en passies heb. Ik ben altijd geïnteresseerd in andere mensen, maar mijn één van mijn andere grote liefdes naast fotografie?

Mijn vogels. Samen met mijn partner hebben we een aantal prachtige vogels die we met liefde verzorgen. Regelmatig staan ze model voor mijn camera. Boksen is mijn andere passie en ik train en begeleid anderen hierin.

Canon Influence & Awards

De erkenning en blije reacties van mijn klanten zijn het meest waardevol. Maar erkenning uit de branche is iets waar ik ook trots op ben. Ik heb meer dan 40 awards en prijzen gewonnen met foto’s van verschillende bruiloften. Ook verschijn ik regelmatig in de media. Zoals in diverse boeken, vakliteratuur, magazines en tv programma’s voor het NPO en zelfs het bekende Het Perfecte Plaatje.

Ik deel graag mijn enthousiasme voor het vak. Zo ben ik al enkele jaren Canon Influencer en geef ik regelmatig workshops om ook anderen te leren over fotografie. Iets wat ik met passie doe!

Voor tijdloze, spontane
& kleurrijke trouwfoto’s

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Meer weten of mijn werkwijze of gelijk checken of ik nog beschikbaar ben op jullie dag?