Op tv bij Fotostudio de Jong op Nederland 2, VPRO

Wowwwwwwwww,

Dan word ik ineens gevraagd of ik bij het superbekende programma Fotostudio de Jong van Wilfred de Jong wil komen. Een zeer bekend fotografie programma op Nederland 2 van de VPRO die nu ook geïnteresseerd waren om het verhaal te volgen van een multi cultureel bruidsfotograaf.
Het begon allemaal doordat collega fotograaf Moniek Aansorgh op ons fotografen collectief vroeg of er iemand van ons een bruiloft had op 14 februari 2014.
Toevallig had ik een bruiloft en of ik op het tv programma wilde komen. Moniek had zelf namelijk geen bruiloft.

Moniek had een aantal namen gestuurd en dezelfde dag ben ik door een van de heren van Fotostudio de Jong gebeld of ik interesse had. Ondanks mijn bruidspaar geen publicatie wilde van hun bruiloft, gunde zij mij deze kans ook! Gerhard Nel was mijn second shooter en coach voor die dag, dus mijn dag kon niet stuk! En een zeer bekend tv programma voor een geweldige publicatie en een wereldfotograaf die met mij mee ging.

En dan was het zover. Alles ging heel gemoedelijk en de videografen filmde voornamelijk documentair. Uiteindelijk is het een korte maar supervette uitzending geworden! Bekijk de uitzending hieronder en vergeet deze niet op HD te zetten.

 

 

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.