Bruiloft in De Oranjerie op landgoed Groot Warnsborn

Olga & Roland zijn getrouwd in De Oranjerie

Een van onze spannendste bruiloften tot nu toe! Lees hieronder waarom:

Kamera-Express

Een aantal maanden geleden maakte ik kennis met Olga & Roland. Een bruidspaar die in de Steeg, in de buurt van Arnhem woont. Super bijzonder dat zij dan naar mij toe zijn gekomen. Een bruidsfotograaf uit Utrecht.

Olga vertelde dat zij mijn interview en portfolio had gezien in het magazine van de bekende winkel Kamera-Express en zij direct een goed gevoel had bij mijn werk. Roland vond het ook mooi en wilde weten of er een juiste klik zou zijn tussen ons. En die was er.

Olga was niet zomaar een klant, maar er een die ook fotograaf is. Olga doet de foto opleiding aan de Foto Academie in Amsterdam. Dit is niet zomaar een foto-opleiding, maar ”DE” opleiding die je kan doen om professioneel fotograaf / kunstenaar te worden op HBO niveau. Deze exclusieve foto-opleiding is niet voor iedereen weggelegd vanwege het hoge niveau.

Voor ons was het daarom dan ook extra spannend om deze bruiloft te fotograferen. Uiteraard maakte Olga tijdens haar bruiloft ook een aantal foto’s die zij voor een project heeft gebruikt.

Spiritualiteit

Het bruidspaar gaf direct aan dat het een bijzondere bruiloft zou worden. Beiden zijn spiritueel ingesteld en naast de ”reguliere” ceremonie, zouden er ook spirituele activiteiten plaatsvinden.

Zo moesten de gasten die al plaatsgenomen hadden als eerste omdraaien en de persoon achter hun een hand geven. De warme solidariteit was direct te voelen.

Na de ceremonie vond er een ”bolletjes” ceremonie plaats. Bolletjes wol vlogen om je oren en lagen kriskras door de hele trouwzaal om iedereen heen. Een hele effectieve manier van het spritueel verbinden.

Het bruidspaar

Het eerste wat mijn secondshooter Vera en mij opviel was dat dit stel liefde erg belangrijk vond. Op vrijwel elke foto waar het bruidspaar samen opstaat was er veel liefde te zien en te voelen. Ook naar de kinderen van het bruidspaar toe!

De liefde was ook te voelen bij de speeches in de avond tijdens het diner. Voordat het diner begon, werd iedereen door Roland in de watten gelegd en vertelde hij waarom die persoon zo belangrijk was.

Een Nederlandse bruiloft

Voor ons was het al weer een maand geleden dat wij weer een echte Nederlandse bruiloft hadden gefotografeerd. Ondanks dat wij nog alle adrenaline in ons hoofd hadden van de drukke chaotische, maar erg gezellige multi-culturele bruiloften, was er tijdens deze bruiloft alleen rust en liefde te voelen.

En rust deed ons na alle drukke bruiloften erg goed!

De dag zelf

Na de ceremonie vond de borrel plaats bij het bruidspaar thuis in de Steeg. Een borrel kan vaak snel omslaan in een saai en formeel gebeurtenis. Olga en Roland hadden dit al voorbereid. Zo was er een levend standbeeld! Ontzettend indrukwekkend om te zien.

Ook was er voor de kinderen een snoeptafel, trampoline en zelfs een DJ! Het was pas 16.00 en er werd al flink gefeest in de tuin!

Als klap op de vuurpijl was er ook een professionele Hoela Hoep workshop.

Voor ons was dit wederom een fantastische bruiloft. Wat een geluk hebben wij met onze stellen. Stuk voor stuk alleen maar superlieve mensen <3

Wil je ook dit soort trouwfoto’s?

Home » Portfolio & Blog » Bruiloft in De Oranjerie op landgoed Groot Warnsborn