Nancy, fotograaf van TOTAALFOTOGRAFIE

Ik wil me graag even voorstellen, in Februari ben ik begonnen als 2de fotograaf bij Totaalfotografie.

Mijn naam is Nancy van der Niet en ik ben 18 jaren jong en ik kom uit Harderwijk.

Fotografie is al jaren mijn grootste passie!

Na mijn voortgezet onderwijs wilde ik graag een creatieve opleiding doen. Dus ik besloot om van mijn hobby mijn beroep te maken en Ashvin van TOTAALFOTOGRAFIE gaf mij de mogelijkheid om bij hem te komen werken als 2e fotograaf.

Wanneer ik fotografeer word ik zelf altijd helemaal happy van alle vrolijke mensen om mij heen. Het zien van zoveel gelukkige mensen om mij heen is de reden wat mijn beroep zo bijzonder leuk maakt!

Toen ik voor het eerst op de website & facebook pagina van TOTAALFOTOGRAFIE keek viel mij als allereerste op dat alle foto’s vol met kleur zitten. Dit maakt de foto’s van TOTAALFOTOGRAFIE heel erg uniek! Ook de momenten die hij fotografeert zijn heel bijzonder. Aan de foto’s te zien lijkt het net of je er zelf bij bent geweest, er zit zoveel emotie in een foto dat je word meegesleept naar het moment zelf.

Wat ik ook heel erg sterk vind bij Totaalfotografie is zijn zwart-wit foto’s. Deze foto’s laten zien dat er niet altijd kleur in de foto nodig is om het te laten spreken, maar dat de emotie en de sfeer net zo goed doorkomt in het zwart-wit! Hier vind ik TOTAALFOTOGRAFIE echt de beste in.

Alle soorten fotografie vind ik geweldig leuk om te doen, al spreekt bruidsfotografie mij het meeste aan. Dit komt omdat je op zo’n bijzondere dag heel veel meemaakt! Allemaal blije en vrolijke mensen om je heen die allemaal genieten van mooie maar ook emotionele dag. En het is bij TOTAALFOTOGRAFIE extra bijzonder omdat je ook nog verschillende culturen leert kennen!

Ik kijk er heel erg naar uit om samen met Ashvin, Jeanine en Sunny te werken!

TOTAALFOTOGRAFIE

Foto gemaakt door Amar Inderdjiet

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.