Moslim bruiloft – Multicultureel islamitische huwelijk Amsterdam

Arfat en Farieza zijn getrouwd en dit was nogal een verhaal. Nieuwsgierig? Lees dan even verder 😉

Een tijdje geleden kwamen Arfat en Farieza bij mij langs. Nu is het zo dat ik zelden opties plaats omdat ik gemiddeld 10 – 20 bruiloft aanvragen per week heb. Farieza en Arfat kwamen lang om hun burgelijke bruiloft te bespreken. Hier aangekomen was ik al net weer geboekt door een ander stel. Helaas voor hun en voor mij, want wat een leuk stel is dit!
Om de pijn te verzachten heb ik toen een geweldige loveshoot met ze gedaan. Kort hierna kreeg ik een telefoontje van Arfat en Farieza of ik alsnog hun bruiloft wilde fotograferen, maar dan hun Moslim bruiloft welke na een week zou plaatsvinden Amstedam. Ik was nog beschikbaar.

Ik heb vaker Islamitische bruiloften gefotografeerd. Meestal waren dit de Turkse bruiloften die ik ook regelmatig fotografeer. Voor mij zou dit dan weer na een tijd dat ik een Surinaams stel zou fotograferen die Islamitische zou gaan trouwen. En zoals jullie weten hou ik van mulitculturele bruiloften, dus ik had er weer ontzettend veel zin in!

De dag begon voor mij bij Farieza thuis. Daar aangekomen zag ik meteen een bekende, namelijk de broer van Farieza. Dit was heel toevallig want de broer van Farieza is ooit mijn collega geweest. Intussen werd Farieza opgemaakt door Lubna. Ze zag er prachtig uit en met de Indiase kleding die zij zou aandoen zou zij helemaal een plaatje zijn. Farieza zou zich overigens nog een tweede keer omkleden die avond.

Na dat zij opgemaakt was, vertrokken naar Amsterdam. Mijn mond viel direct open van verbazing. De locatie was door de jongens van VCreations omgetoverd tot een prachtige trouwzaal. Tevens zag ik weer een prachtige taart van Couture Cakes!
Na het fotograferen van de Nikaah oftwel de Islamitische huwelijksinzegening hebben wij nog een korte shoot gedaan. Ik werd hierbij geholpen door de videograaf Johnny Gowrising van Shaadiservice. Gezien de regen was ook dit een uitdaging 🙂

Ik kijk wederom terug op een geweldige huwelijk met een supertof stel. Ik hoop dat jullie mijn enthousiasme kunnen delen bij het zien van de foto’s.

trouwen in moskee taqwatrouwen in moskee taqwatrouwen in moskee taqwatrouwen in moskee taqwatrouwen in moskee taqwatrouwen in moskee taqwamulticulturele bruidsfofotografiemulticulturele bruidsfofotografiemulticulturele bruidsfofotografiemulticulturele bruidsfofotografiemulticulturele bruidsfofotografiemulticulturele bruidsfofotografiebruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograafislamitische huwelijkislamitische huwelijkislamitische huwelijkislamitische huwelijkislamitische huwelijkislamitische huwelijkmoslim bruiloftmoslim bruiloftmoslim bruiloftmoslim bruiloftmoslim bruiloftmoslim bruiloftmoslim bruiloft

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.