Monique & Gerrit trouwen in Gelderland

Monique & Gerrit trouwen in Gelderland

Een van onze meest spectaculaire bruiloften ooit, is toch wel de bruiloft van dit stel. Jullie kunnen je vast het filmpje herinneren die op internet viraal ging op o.a. diverse facebook groepen, maar ook op tv zoals RTL nieuws, Hart van Nederland, Metro nieuws en nog vele andere sites en tv programma’s! Dit was de bruiloft die wij van TOTAALFOTOGRAFIE hebben mogen fotograferen in Gelderland.

Twee daagse festival… uhmm bruiloft

Het bruidspaar had ons twee dagen geboekt. De bruiloft zou namelijk een soort van evenement / festival achtige bruiloft zijn. Dag 1 zouden er allerlei activiteiten plaatsvinden zoals voetbal, rodeostier, salsaworkshop en nog veel meer. Op dag 2 zou het stel dan voor de wet trouwen. EN HOE!!!
De locatie was op Huis de Voorst. Een van de mooiste trouwlocaties in Nederland. Wij zijn blij dat wij hier ook in september twee Hindoestaanse bruiloften mogen fotograferen.

Zangeres Maan op je bruiloft!

Het bruidspaar werd eerst verwelkomt door een groep met blazers! Erg indrukwekkend. Direct daarna zou de trouwceremonie plaatsvinden.
Hoe vet is het dat je gaat trouwen en zangeres Maan wordt ingehuurd om te zingen tijdens de ceremonie! Dit bruidspaar had het kunnen regelen. En jeetje! Wat heeft Maan toch echt een gouden stem. Haar zang bracht veel emoties met zich mee. Terecht dat zij het zesde seizoen van The Voice of Holland heeft gewonnen. Dit was dan ook een ceremonie met veel vreugde, afgewisseld met emoties.

Een einde zoals wij nog nooit hebben gezien!

Na de ceremonie werd er gegeten. Daarna was het tijd voor wat foto’s en de openingsdans, aansluitend met het feest. Tijdens het feest hebben wij spectaculaire momenten gezien. Zo waren er 2 vrienden die tegen elkaar gingen battlen, met de meest echte Michael Jackson moves die wij ooit hebben gezien.
Na het feest moest iedereen naar buiten.
Als eerste werd het bruidspaar aangekondigd door een echte Schotse band. En geloof mij, als een doedelzal begint te spelen, is iedereen stil.
Direct daarna begon er een spectaculaire lasershow! Dit soort dingen hebben wij alleen nog bij enorme feesten als Sensation gezien. De lasershow werd afgesloten met vlammenwerpers, waarvan de vlammen maar liefst 18 meter de lucht in gingen!

Voor ons wat dit WEDEROM een bruiloft zoals wij die nog nooit eerder gezien hadden.

Special thanks to:

Jan Persoon Videografie: Altijd feest om met deze videograaf te werken! Een moderne videograaf die niet met enorme statieven en bouwlampen komt.

Marion van Zutphen van Otherwize Weddings: Een weddingplanner die alles tot in de puntjes had verzorgd en twee dagen lang keihard gewerkt heeft met haar collega Marian Krook!

Annet van Liefdevieren: Haar ceremonie gaf gewoon echt kippevel! Ook haar hopen wij vaker te mogen zien bij bruiloften.

Susan Hofman & Debbie Stokers: Monique zag er al prachtig uit, maar deze visagisten maakten het plaatje af!

Ashvin Ghisyawan van TOTAALFOTOGRAFIE en Videograaf Jan Persoon

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.