Festivalbruiloft met lasershow op landgoed Huis de Voorst

Monique & Gerrit trouwen in Gelderland

Een van onze meest spectaculaire bruiloften ooit, is toch wel de bruiloft van dit stel. Jullie kunnen je vast het filmpje herinneren die op internet viraal ging op o.a. diverse facebook groepen, maar ook op tv zoals RTL nieuwsHart van NederlandMetro nieuws en nog vele andere sites en tv programma’s!

Dit was de bruiloft die wij hebben mogen fotograferen in Gelderland.

Tweedaags festival… uhmm bruiloft

Het bruidspaar had ons twee dagen geboekt. De bruiloft zou namelijk een soort van evenement / festival achtige bruiloft zijn. Dag 1 zouden er allerlei activiteiten plaatsvinden zoals voetbal, rodeostier, salsaworkshop en nog veel meer.

Op dag 2 zou het stel dan voor de wet trouwen. EN HOE!!!

De locatie was op Huis de Voorst. Een van de mooiste trouwlocaties in Nederland. Wij zijn blij dat wij hier ook 2 hindoestaanse bruiloften mogen fotograferen in september.

Zangeres Maan op je bruiloft!

Het bruidspaar werd eerst verwelkomt door een groep met blazers! Erg indrukwekkend. Direct daarna zou de trouwceremonie plaatsvinden.

Hoe vet is het dat je gaat trouwen en zangeres Maan wordt ingehuurd om te zingen tijdens de ceremonie! Dit bruidspaar had het kunnen regelen. En jeetje! Wat heeft Maan toch echt een gouden stem. Haar zang bracht veel emoties met zich mee. Terecht dat zij het zesde seizoen van The Voice of Holland heeft gewonnen.

Dit was dan ook een ceremonie met veel vreugde, afgewisseld met emoties.

Een einde zoals wij nog nooit gezien hebben!

Na de ceremonie werd er gegeten. Daarna was het tijd voor wat foto’s en de openingsdans, aansluitend met het feest. Tijdens het feest hebben wij spectaculaire momenten gezien. Zo waren er 2 vrienden die tegen elkaar gingen battlen, met de meest echte Michael Jackson moves die wij ooit hebben gezien.

Na het feest moest iedereen naar buiten.

Als eerste werd het bruidspaar aangekondigd door een echte Schotse band. En geloof mij, als een doedelzal begint te spelen, is iedereen stil.

Direct daarna begon er een spectaculaire lasershow! Dit soort dingen hebben wij alleen nog bij enorme feesten als Sensation gezien. De lasershow werd afgesloten met vlammenwerpers, waarvan de vlammen maar liefst 18 meter de lucht in gingen!

Voor ons wat dit WEDEROM een bruiloft zoals wij die nog nooit eerder gezien hadden.

Wil je ook dit soort trouwfoto’s?

Home » Portfolio & Blog » Festivalbruiloft met lasershow op landgoed Huis de Voorst