Luxe exclusieve metalen trouwalbum – Inc. ouderalbums

Julie & Stephan zijn al een tijdje geleden getrouwd. Hun prachtige bruiloft hebben jullie vast al wel gezien hier. Julie en Stephan zijn echt een geweldig leuk en modern stel. Tijdens hun intake gaven zij al aan echt een exclusief luxe trouwalbum te willen die je niet snel zou tegen komen. In mijn zoektocht kwam ik dit onderstaande metalen album tegen. Bij het zien van dit trouwboek waren Julie en Stephan meteen verkocht.

Dit album heeft een ideaal formaat van 30x30cm (uitgeklapt 60cm). Uiteraard is het album ook in andere formaten leverbaar, maar onderzoeken wijzen uit dat 30x30cm het meest prettig formaat is om vast te houden en de bekijken.

Het album is van metaal en er is een mogelijkheid om tekst op de cover te laten laseren. Voor de rug en achterkant kan je elke materiaal gebruiken welke je wilt. Als je je album  knalgeel wil met een metalen voorkant, is dit bijvoorbeeld ook mogelijk. Uiteraard zijn er ook weer veel mogelijkheden betreft de papier. De trouwfoto’s kunnen afgedrukt worden op Fuji Mat, Fuji Lustle, Fuji Glans of het prachtige Fuji Pearl Metallic papier. Als trouwfotograaf kies ik alleen voor het beste papier.

Het meest ideale kado dat je je ouders of je familie / vrienden kan geven, die je ontzettend meegeholpen hebben op deze grote dag, zijn de ouderalbums / familie albums. Dit is een 1 op 1 kopie van het originele album maar dan in een kleiner formaat (20x20cm).

luxe digitale albums

 

Het albums is zeer netjes afgewerkt.

luxe digitale albums

 

Dit bruidspaar heeft er voor gekozen om de namen in het album te laten laseren.

luxe digitale albumsexclusieve trouwalbums

Ouderalbums zijn een exacte kopie van het grote album

exclusieve trouwalbums

exclusieve trouwalbums

Supermooi afgewerkt en ingebonden

trouwboek

 

Stevige dikke fotobladen. Deze zullen nooit scheuren of uit elkaar vallen.trouwboek

 

Uiteraard worden alle foto’s op 300dpi (maximale resolutie) afgedrukttrouwboektrouwboek

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.