Het Maxima park in Vleuten, Utrecht en De Meern | Loveshoot fotografie

Wat ben ik blij dat ik in Vleuten woon. Voor mij het mooiste stukje in Nederland. Natuurlijk zal iedereen dat over zijn/haar eigen plek zeggen, maar Vleuten is wel heeeeel bijzonder.

Wat vroeger een klein dorpje was (net buiten Utrecht en met een eigen gemeente) is nu de grootste Utrechtse wijk, compleet met diverse winkelcentra, strand en zelfs een gigantisch park zo groot als de binnenstad.

Het was voor mij als fotograaf en inwoner uit Vleuten een enorme teleurstelling toen er meer dan 100.000 woningen gebouwd werden. Alle uilen, valken, buizerds en zelfs zwarte zwanen die ik als kind bewonderde zouden verdwijnen. Er werd naast alle nieuwe wijken nog een complete stad gebouwd, Leidsche Rijn. Mooi van buiten maar echt hardcore Vinex van binnen. Voor de hele wijk en tevens ook voor Utrecht was het dan ook een enorme opluchting dat de gemeente een gigantisch stuk park zou bouwen. Vleuten / Utrecht / De Meern zou eindelijk naast het strand nog een geweldige fotografie plek krijgen.

Het Maximapark (voorheen Leidsche Rijn park) is zo groot dat het diverse ingangen heeft; via Vleuten, Utrecht, De Meern en Leidsche Rijn. Ideaal om te wandelen, fietsen of gewoon om te chillen.

Toen mede Vleutenaars Prenish & Ashvita mij benaderden voor een zwangerschap shoot en Loveshoot hoefde ik dan ook niet langer na te denken. Ik zou de loveshoot in het kersverse Maximapark fotograferen. Het was dan ook een geweldige shoot en we ontdekten tijdens het wandelen steeds mooiere plekken. Ik denk dat ik ongeveer 10% van het park heb gezien maar zal er binnenkort goed doorheen fietsen!

Check de foto’s en als je deze leuk vind mag je natuurlijk een bericht achterlaten.

Maximapark fotografie loveshootMaximapark fotografie loveshootMaximapark fotografie loveshootMaximapark fotografie loveshootMaximapark fotografie loveshoot

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.