Hindoestaans-Nederlands sprookjesbruiloft in Kasteel Heeswijk

Mark & Lilian hebben een echt sprookjeshuwelijk in Kasteel Heeswijk

Jeetje, wat hebben wij bijzondere bruiloften. Zo ook deze keer weer ! Een echt sprookjeshuwelijk voor een kasteel. Velen dromen er van, maar Mark & Lilian besloten hun droom waar te maken en in Kasteel Heeswijk te trouwen. Ook dit zou weer een ”fusion” bruiloft zijn: een traditionele hindoestaanse huwelijk die overliep in een oerhollandse buitenbruiloft!

Mark & Lilian zijn geen onbekenden! Zij zijn de mensen die achter het concept Marli Food & Events staan. Zo hebben zij onder anderen de bekende Surinaamse catering bedrijf en foodtrucks die je wel eens op festivals ziet of zal tegen komen.

Je eigen weddingplanner zijn

Van bruiloften plannen voor anderen vanuit je eigen trouwonderneming Marli Events, naar het plannen van je eigen bruiloft! Mark & Lilian hadden hun eigen bruiloft tot op de puntjes verzorgd. Dat is dus handig als je zelf weddingplanner ben.

Voor ons begon de dag in het kasteel. Daar werd Lilian opgemaakt door mijn partner in crime Naghmana. Een van de bekendere visagisten in de ”desi” scene. Ondanks Lilian & Mark hun eigen bruiloft hadden gepland, viel ons vooral de rust heel erg op.

Dubbele bruiloft

Het was een heerlijke warme zomerse dag. Voor ons zijn dit soort bruiloften vaak pittig. Zeker als er dubbele bruiloften zijn. Dit stel had besloten om 2x te trouwen vandaag. Zowel uitgebreid op zijn Hindoestaans als uitgebreid voor de wet. Desondanks vloog de dag (helaas) te snel voorbij.

Dubbele bruiloften zijn voor de fotografie wel erg gaaf. Zo hebben wij meerdere stijlen van hetzelfde bruidspaar en setting. En ook nu weer!

Buitenbruiloft

Betreft de setting was dit denk ik wel een van onze mooiste bruiloften van 2019. HOE gaaf was het dat een stel dat ook Hindoestaans trouwt er voor kiest om buiten te trouwen. Alle kleuren, details, emoties en rituelen komen er op zo een dag prachtig uit. En hier moet je echt lef voor hebben! Want het weer kan je niet zover van te voren voorspellen in Nederland.

Wij vonden het weer een eer dat wij zo een unieke bruiloften mochten vastleggen. Wij van TOTAALFOTOGRAFIE zijn super dankbaar voor het vertrouwen en vooral ook geduld dat Mark & Lilian in ons hadden. Wij hopen vaker dit soort bruiloften te mogen fotograferen!

p.s. hun zoon AJ was echt geweldig! Wat een energie heeft die gast! En ik maar denken dat ik druk ben 🙂

Marli Food

Wil je ook een bruiloft als Mark & Lilian inc. alle details, versieringen, bedankjes en zelfs catering? Neem dan even contact met ze op via hun website.

Team

  • Fotografie: TOTAALFOTOGRAFIE / NancyPhotography (2nd)
  • Make up: Naghmana Syed
  • Mehendi: Ameerah Looks – Andjena Sant
  • Videografie: Rick Hille
  • DJ: Magic Weddings
  • Decoratie: In style Styling en Decoraties
  • Weddingplanning: Marli Events
  • Taarttopper: 3D miniatuur van het bruidspaar door Madurodam

Wil je ook dit soort trouwfoto’s?

Home » Portfolio & Blog » Hindoestaans-Nederlands sprookjesbruiloft in Kasteel Heeswijk