Zonnig trouwen op Ibiza

Marco & Faayyaaz trouwen op Ibiza

WOWWWW dan krijg ik gewoon trouw-aanvraag voor Ibiza van Faayyaaz, een oude fan van mij! Faayyaaz zou gaan trouwen met Marco en vroeg of ik nog beschikbaar was. En ik was beschikbaar!

Tijdens het intake gesprek werd duidelijk dat dit stel in Ibiza zou gaan trouwen en dat er voor de familie en gasten in Nederland ook een bruiloft feest zou zijn. Wij mochten beide bruiloften fotograferen.

Wie gaat er mee?

Marco en Faayyaaz kwamen langs en wij hadden direct een klik. Ik gaf aan dat ik altijd met een second shooter werk uit mijn team en dit was geen probleem.

De vraag was alleen wie er mee zou gaan. Nancy en Sunny waren al vaak second shooter in 2017, dus besloot ik voor Jeanine Schuil van Schots en Scheef Fotografie te kiezen. Jeanine is mijn oude stagiaire die is blijven hangen bij Team TOTAALFOTOGRAFIE. Zij is inmiddels een wereldfotograaf en zeker in de Newborn Scene, voor mij een van de beste in Nederland.

Ibiza, muizen en kakkerlakken

En dan was het zo ver! De vlucht duurde een paar uur en voor we het wisten kwamen we op een eiland aan die werkelijk prachtig was! Elk hotel had een strand.

Het bruidspaar had ook een auto voor ons geregeld waardoor wij flink wat van het eiland konden zien. Ibiza is werkelijk een pracht eiland! Zowel het uitgaansleven als het rustige natuurleven, leeft naast elkaar heen.

Met mijn kakkerlakken en muizenfobie, had ik alleen in de binnenstad af en toe wat moeite. Maar mijn held Jeanine heeft mij kunnen beschermen 🙂

De bruiloft zelf!

De bruiloft was indrukwekkend! Het is bijzonder om in het buitenland te fotograferen als trouwfotograaf. Het weer, de heuvels, de locaties, de mensen, alles is gewoon indrukwekkend en mooi!

Het was bijzonder om te zien hoeveel vrienden en familie er met het bruidspaar meegekomen waren. Dit stel is geliefd bij ontzettend veel mensen.

De bruiloft had zowel humor als vele prachtige emotionele momenten. Wij voelden ons meer familie dan de ingehuurde trouwfotografen. Zo gingen Marco, Faayyaaz en alle gasten dan ook met ons om.

Omdat wij in het buitenland waren en niet afhankelijk waren van ”tijd”, was dit een rustige bruiloft. De eerste dag hebben we de bruiloft gefotografeerd en de tweede dag hebben wij de shoot gedaan. Het bruidspaar hoefde zich hiervoor niet te stressen, dit gold ook de familieleden.

Dag één van de bruiloft werd afgesloten met een klein, intiem maar spetterend feest!

Bye bye Ibiza en tot snel!

Ik snap dat dit eiland vele harten heeft veroverd.  Ibiza is echt geweldig en helaas moesten wij al weer snel naar huis om ons voor te bereiden voor onze volgende bruiloft.

Na de bruiloft hadden Jeanine en ik gelukkig nog wel wat tijd om excursies te doen. Kort na deze bruiloft hebben wij ook de bruiloft van Faayyaaz en Marco in Nederland vastgelegd. Tevens hebben wij een Gopro filmpje gemaakt:

Wil je ook dit soort trouwfoto’s?

Home » Portfolio & Blog » Zonnig trouwen op Ibiza