Marcel & Corianne trouwen in Kasteel de Haar

Trouwen in Kasteel de Haar

 

Woeeeehoeeeeee Marcel & Corianne zijn getrouwd en nog wel in Kasteel de Haar. Een van mijn favoriete trouwlocaties en tevens een thuiswedstrijd.
Dit stel woont letterlijk 3 straten verderop bij mij in Vleuten! Als ik niet zoveel spullen bij mij zou hebben, zou ik deze bruiloft nog zelfs lopend gedaan kunnen hebben 🙂
Kasteel de Haar, de beroemde en fantastische mooie locatie zit op 10 minuten afstand bij ons vandaan. Dit was een hele bijzondere en tevens fantastische bruiloft. Lees hieronder verder en veel plezier met het bekijken van de trouwfoto’s.

Trouwen in Kasteel de Haar

Oldtimer als trouwauto

 

Marcel, Corianne en Lieke zijn een fantastisch liefdevol gezin. Het stel woont in het rustige Vleuten (net zoals ik 🙂 )en heeft een passie voor snelheid! En dan hebben wij het niet over dikke motoren of snelle luidruchtige auto’s. Dit stel zie ik regelmatig in de wijk op hun professionele racefietsen! Wat een supertoffe passie. Het stel kwam overigens niet met hun racefiets naar hun bruiloft maar met een geweldige oldtimer. De mensen die mij goed kennen, weten dat ik een zwak heb voor oude oldtimers en zeker als trouwauto. De auto hebben wij dan ook veelvuldig gefotografeerd. Volgens mij was het een Citroen maar dat weet ik niet meer zeker.

 

Trouwen in Kasteel de Haar

De hele bruiloft vond plaats in Kasteel de Haar. Een locatie waar ik regelmatig kom en bruiloften heb. Ook voor alleen een fotoshoot, is dit een hele mooie locatie.
In Utrecht is dit voor ons, samen met de Metaal Kathedraal dan ook echt DÉ trouwlocaties! De bruiloft begon met een lunch. Kort daarna arriveerden de eerste gasten en konden wij na de fotoshoot richting de ceremonie lopen, want alles was op loopafstand.
De ceremonie was ontzettend mooi. Vele tranen vloeiden en prachtige teksten werden opgelezen. Dit was voor ons echt een kippevel bruiloft.
Na de ceremonie hebben wij wat familie foto’s gemaakt en vervolgend vond het uitgebreide dinner plaats. Dit bruidspaar heeft inmiddels  al hun trouwalbum en kijkt terug naar een fantastische dag, waarbij wij (TOTAALFOTOGRAFIE, Sunny en Ashvin) de eer hadden om de onderstaande foto’s te mogen maken.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.