Maral & Angelo – Fusion Iranees Nederlandse bruiloft – Bistro Belle Utrecht

Thuiswedstrijd

Wowww na een lange tijd weer een thuiswedstrijd!
Maral & Angelo komen uit de Meern en dat is het dorpje naast de mijne. Op zich zou ik deze bruiloft makkelijk met de fiets afgelegd kunnen hebben, maar daarvoor hadden wij te veel spullen.

TOTAALFOTOGRAFIE als bruidsfotograaf

Maral heeft mij destijds via mijn vriendin gevonden. Maral en mijn vriendin zijn collega’s geweest, zodoende wist Maral dat ik fotograaf was. Bij het zien van mijn foto’s was zij direct verkocht en wilde zij TOTAALFOTOGRAFIE als bruidsfotograaf voor haar grote dag.

Angelo kende ik niet persoonlijk, maar een deel van onze netwerk is wel hetzelfde. Zo heeft Angelo jarenlang gebokst bij de boksschool waar ik ook af en toe boks. Supertof om dan deze bruiloft te fotograferen. Nog toffer was het toen ik ontdekte dat dit stel de buren zijn van Tara & Robin! Hun bruiloft heb ik vorig jaar gefotografeerd.

Fusion Iraans/ Nederlandse bruiloft

De bruiloft zou een fusion Iraans/ Nederlandse bruiloft zijn. Maral is Iranees en wilde een aantal Iraanse rituelen tijdens de ceremonie. Angelo is Nederlands en vond alles goed!

Bistro Belle

Ik begon zelf bij Maral thuis en mijn secondshooter, Sunny, bij Angelo.
De bruiloft vond plaats in Utrecht bij Bistro Belle. Een superleuke en vooral ook gezellige locatie, gelegen in de wijk Zuilen! De ceremonie was prachtig! Maral werd door haar familie begeleid en deze stonden haar ook bij tijdens de ceremonie. Na de ceremonie hebben we op de locatie zelf nog een aantal foto’s gemaakt.

Samenwerking

Voor ons was het ook weer tof om samen te mogen werken met TOP videograaf Boy Ensel van de Kweekvijfer. Een geweldige gast die altijd bruist van de energie en inspiratie!

Spectaculair Diner

Na de shoot vond het diner plaats! Bij een diner is het gebruikelijk dat er een aantal speeches plaatsvinden. Bij Maral gebeurde er iets spectaculairs wat ik nog niet eerder heb meegemaakt. Haar broer pakte ineens een gitaar en speelde een prachtig lied voor zijn zus, terwijl zijn vriendin erbij zong! Wederom een kippenvel moment!!

Het feest

Na het diner vond het feest plaats en ging iedereen los! Er was een fantastische dj, wiens naam mij helaas ontschoten is! Daarnaast werd er divers muziek gedraaid, van bekende feestnummers tot traditioneel Iraans muziek. Voor ons was het weer een bijzondere ervaring en wij kunnen niet wachten tot wij het trouwalbum mogen ontwerpen.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.