Vijfdaagse bruiloft op trouwlocatie Orangerie Elswout (dag 1)

Dag 1 van de bruiloft van Malika en Amar

Dit is onze eerste reeks van een bruiloft van 5 dagen. De bruiloft van Malika en Amar vond plaats op de prachtige trouwlocatie Orangerie Elswout.

Orangerie Elswout

Orangerie Elswout is een historische locatie, gelegen in het landgoed Elswout in Nederland. Elswout is een betoverend park en bosgebied nabij de stad Haarlem. De Orangerie zelf is een prachtig gebouw dat dateert uit de 19e eeuw. Het is gerestaureerd in zijn oude glorie.

De Orangerie Elswout is een populaire locatie voor bruiloften, evenementen en vieringen. De schilderachtige omgeving, met onder andere verzorgde tuinen, weelderig groen en prachtige uitzichten, maakt het tot een gewilde locatie voor stellen en evenementenorganisatoren.

Een charmante en elegante setting

De locatie biedt een charmante en elegante setting voor diverse gelegenheden. Het interieur van de Orangerie heeft hoge plafonds, grote ramen en een ruime zaal waar veel gasten kunnen worden ontvangen. Het straalt een gevoel van grandeur uit en zorgt voor een plezierige sfeer voor speciale evenementen.

Prachtige buitenruimtes

Naast de binnenruimtes heeft Orangerie Elswout ook buitenruimtes waar gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het landgoed. De tuinen en terreinen rondom de locatie bieden voldoende ruimte voor buitenceremonies, recepties of ontspannen wandelingen te midden van de natuur.

Al met al staat Orangerie Elswout bekend om zijn historische betekenis, prachtige architectuur en idyllische omgeving. Het biedt een gedenkwaardig decor voor bruiloften en evenementen, waardoor gasten kunnen vieren in een charmante en schilderachtige omgeving.

Voor ons als fotografen echt een waanzinnige mooie locatie waarbij wij al onze creativiteit kunnen gebruiken.

Prachtige trouwfoto’s op Orangerie Elswout

De bruiloft van Malika en Amar was druk! Maar toch ook weer ongedwongen zonder stress of een strikte planning. Dat maakte dat wij genoeg tijd hadden om dit prachtige stel op een creatieve wijze te fotograferen. De Orangerie is een schitterende locatie waar wij graag komen en graag fotograferen.

Wil je ook dit soort trouwfoto’s?

Home » Portfolio & Blog » Vijfdaagse bruiloft op trouwlocatie Orangerie Elswout (dag 1)