Lilly & Niels trouwen in Landgoed Huis de Voorst

Een droomlocatie in het dorpje Eefde te Zutphen

Wat een fantastische bruiloft was dat weer! Dit keer was het de bruiloft van Lilly en Niels, die praktisch mijn buren zijn. We komen allemaal uit hetzelfde dorp, Vleuten in Utrecht. Hoewel ik Lilly en Niels nog niet kende, bleek dat zij mijn zusje al wel kenden. Zo klein is de wereld!

Tijdens ons kennismakingsgesprek ontdekten we dat we veel overeenkomsten hebben. Dit bruidspaar houdt ook van mooie auto’s, net als ik, waarbij BMW hun favoriet is. Ze vonden mijn foto’s geweldig en ik was vereerd dat ik hun bruiloft mocht fotograferen.

De bruiloft vond plaats in Huis de Voorst, een prachtige locatie in Zutphen, Eefde. Deze locatie wordt niet alleen gebruikt voor bruiloften maar ook voor andere evenementen. Ik ben hier zelf ook geweest voor een auto-evenement. Als professioneel bruidsfotograaf kom ik hier graag; het is prachtig om te fotograferen, zowel binnen als buiten. We zijn vereerd dat de locatie ons vaak aanbeveelt aan bruidsparen. Naast de prachtige locatie heeft het ook een eigen gebied met bossen, weilanden en een geweldige tuin waar de trouwceremonie plaatsvond.

We hebben de bruiloft als prachtig en uniek ervaren, met enkele culturele elementen. Lilly heeft Chinese roots en dat resulteerde erin dat Niels haar niet zomaar mocht zien. Bij Chinese bruiloften horen verschillende tradities, zoals jullie eerder hebben gezien bij onze andere bruiloftreportages. Een van die tradities is de theeceremonie en de doorgames, die bedoeld zijn als leuke en grappige uitdagingen voordat de bruidegom de bruid mag zien. Als bruidsfotograaf was het hilarisch om dit vast te leggen.

Na de doorgames was het tijd voor de ‘first look’ bij het altaar waar de bruiloft zou plaatsvinden. Na de bruiloft waren er nog andere evenementen en was er zelfs een clown voor de kinderen! Ook had Lilly een prachtig stuk voor Niels gezongen. Zo mooi dat je hier en daar ook wel een traantje zag in de zaal.

Uiteindelijk vond het uitgebreide diner plaats en werd de bruiloft afgesloten met een spetterend feest! Wij hebben in ieder geval flink genoten.

Ga je ook trouwen en wil je weten of wij nog beschikbaar zijn? Stuur ons dan een email!

Home » Portfolio & Blog » Lilly & Niels trouwen in Landgoed Huis de Voorst