Kishan & Shareen trouwen in de Koning Amsterdam – Maxima Ballroom

Amsterdam, De Koning 2, Maxima Ballroom

Kishen en Shareen zijn getrouwd! Dit was onze eerste bruiloft in de nieuwe zaal van Amsterdam, de Koning 2 – Maxima Ballroom. Voor ons heel bijzonder. Wij hebben al tientallen bruiloften gefotografeerd in de Koning 1 en hadden veel gehoord over deze locatie. De zaal heeft een supervette unieke optie, waar wij later meer over zullen vertellen.

Het bruidspaar

Het bruidspaar had mij al 2,5 jaar geleden geboekt.  Dit bruidspaar gaf direct al aan dat zij mooie stoere foto’s wilden. Bij TOTAALFOTOGRAFIE zijn zij dan zeker aan het juiste adres 🙂
Helaas was ik zelf al voor de Vivah (hindoestaanse bruiloft geboekt), maar aangezien ik inmiddels 4 topfotografen in dienst hebt, was dit geen probleem. Gelukkig heb ik wel de wettelijke bruiloft samen met mijn second shooters, Lia en Vera, kunnen fotograferen.

De bruiloft zelf

De bruiloft zelf was erg ontspannen en rustig. Het bruidspaar gaf al aan dat dit een hele rustige, niet al te drukke bruiloft zou worden. Er was totaal geen stress te merken. Het stel is erg zachtaardig en dat was ook te merken bij de familie en hoe geliefd zij waren. De ceremonie vond plaats in de Koning – The Maxima Ballroom en was supermooi.

De shoot in Amsterdam Noord

Na de ceremonie vertrokken wij naar Amsterdam Noord, richting het NDSM werf voor wat foto’s. Het bruidspaar wilde foto’s in een stoere omgeving. Amsterdam Noord is dan de perfecte locatie. Ideaal voor mij als bruidsfotograaf. Persoonlijk vind ik dit soort locaties veel gaver dan een park of een bos. Daarnaast mochten wij wederom samenwerken met videograaf VP Cinematic, een van de beste en leukste videografen uit de Hindoestaanse scene! Ook de bruidsshoot was heel ontspannen en wij hadden meer dan genoeg tijd om supervette foto’s te maken.

Het trouwfeest en de unieke locatie

Na de bruidsshoot was het weer tijd om richting de trouwzaal te gaan. Daar vond er iets unieks plaats. Het personeel van de Koning vroeg of iedereen een aantal stappen naar achteren wilde doen. Zelfs wij hadden geen idee wat er zou gebeuren. Uit het niets begon er een vuurwerk show en vervolgens voelde ik de grond onder mij zachtjes trillen. Jullie zullen het misschien niet geloven, maar het bruidspaar kwam van onder de grond!!! Dit hadden wij nog nooit meegemaakt! Direct vond het taart aansnijden plaatst, het proost moment en de prachtige openingsdans, compleet met laaghangend rook. Dit alles werd afgerond met een fantastische feest!

Kishan & Shareen, wij hebben genoten van jullie bruiloften en zijn superblij dat jullie de foto’s fantastisch vinden!

Kishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamMaxima Ballroom de Koning Amsterdam - TOTAALFOTOGRAFIEKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning AmsterdamKishan & Shareen de Koning Amsterdam

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.