Kaajal & Viresh – trouwen in Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof

 

Whoeeehoeeeee! In september 2017 hadden wij maar liefst 8 superveel gave bruiloften. Een daarvan was de bruiloft van Kaajal & Viresh. Kaajal en Viresh zouden op een wel hele mooie trouwlocatie gaan trouwen. Namelijk Kasteel Keukenhof. En laat het dan ook nog eens heerlijk weer zijn <3
Trouwen in Kasteel keukenhof is gewoon gaaf. Naast dat het Kasteel rijk vol geschiedenis heeft, staat deze in het prachtige Lisse. Een dorp met veel groen en sfeer. Een fantastische keuze voor dit stel.

trouwen in kasteel keukenhof - viresh kaajal

 

Spontane bruiloft

 

Kaajal en Viresh zijn twee superspontane mensen. Spontane mensen hebben ook altijd spontane vrienden en dat maakte dat de sfeer er vanaf het eerste moment al goed in zat. Terwijl Kaajal opgemaakt werd door haar visagist Fezilla, deed Viresh al een openingsborrel met zijn vrienden.
Dit zou een spontane bruiloft worden met veel grappige momenten en daar houden wij van!

 

Journalistieke trouwfotografie

 

Dit stel wilde een journalistieke trouwfotograaf. Een trouwfotograaf die unieke spontane momenten kan vastleggen. Een trouwfotograaf met een 6e zintuig die van te voren al momenten kan inschatten. Maar ook een trouwfotograaf die van romantische foto’s houdt. Zo is dit stel bij ons, TOTAALFOTOGRAFIE terecht gekomen.

 

De dikke trouw Rolls Royce

Hoe vet is het als je vader een bruut mooie oldskool Rolls Roys heeft! Kaajal’s vader had er ooit een met een vriend gekocht en in een loods opgeslagen. Ineens kwam hij op het idee om de auto rijklaar te maken en deze in te zetten voor de bruiloft. Bizar hoe heerlijk zo een oude auto rijd. En vooral voor de tijd dat deze stil gestaan heeft. Erg uniek en eervol voor het bruidspaar.

 

De trouwceremonie

 

De trouwceremonie vond buiten plaats. Het weer was geweldig. Volgens mij was het die dag rond de 25 graden. De ideale dag dus om te trouwen. Het was bijzonder om te zien hoe belangrijk de vrienden en familie waren van dit stel. Zo stonden de bruidsmeisjes en de bruidsjonkers vooraan om met van alles mee te werken. Omdat zij zich uniform hadden aangekleed, was dit ook een supermooi gezicht.

 

Opera Den Haag

 

Na de shoot vond het uitgebreide diner plaats in de zaal Opera in Den Haag. Daarna vond er een openingsdans plaats en was er verder heel veel feest. Voor ons was dit een bijzondere bruiloft die weer anders was dan anders. Een bruiloft met veel spontaniteit en vooral ook humor!

 

 

Menu