Journalistieke bruidsfotograaf in Den Bosch door fotograaf Ashvin

Bjorn en Cathalijne zijn getrouwd!

Sinds ik bij Weloveweddings zit komen er wel eens aanvragen voor een Journalistieke Bruidsfotograaf / bruidsreportages. Vanuit multi-culturele bruiloften ben ik gewend journalistiek te fotograferen maar desondanks heb ik altijd nog wel een paar poseer sessies. Voor mij was dit daarom echt een andere bruiloft. Namelijk 100% journalistiek. Dit bruidspaar wilde ook geen parkshoot maar gewoon bruidsfotografie zoals de dag zou gaan. En hier hou ik ook van 🙂

Omdat deze bruiloft in Den Bosch zou plaatsvinden en het een lange dag zou worden, had ik mijn collega en vriend Erwin Beckers  ingehuurd als second shooter / tweede bruidsfotograaf. De dag begon voor ons heel origineel in een cafe in Den Bosch waar wij om 09.30 met een stevig Bosche Bollen ontbijt startten.

Dit bruidspaar woont geweldig. Namelijk naast de geweldige kathedraal; Sint-Janskerk / Parochie Heilige Maria. Een prachtige kerk en misschien wel de mooiste die ik tot nu toe in Nederland heb gezien. Deze kerk lijkt overigens ook wel op de Sint Pauluskerk in Antwerpen waar ik eerder heb gefotografeerd.

Na ons ontbijt was het tijd om te beginnen, om 10.30 kwamen de eerste gasten binnen. Bjorn kwam toen net aanrijden en zag er aardig nerveus uit. Het wachten was toen op Cathalijne die boven nog aan het aankleden was.

En toen was het zover! Om 11.30 kwam Cathalijne naar beneden, een prachtige vrouw in een prachtige jurk. Na het supermooie ontvangst moment was het tijd te vertrekken naar het bekende stadhuis in Den Bosch. Daar vond de wettelijke trouwceremonie plaats. Hierna liepen we door naar de prachtige Kathedraal waar de kerkelijke inzegening plaatsvond. Na de inzegening volgde een gezamenlijke toast in het plaatselijk cafe TicTac.

Terwijl de 2e trouwfotograaf Erwin daar aan het fotograferen was, zette ik een slideshow in elkaar. Kort hierna werden de daggasten en het bruidspaar opgehaald door een gigantische VIP bus. Compleet met leren stoelen en een dikke geluidsinstallatie met rookmachine! Wat een feest was het op straat.

Terwijl Erwin vast naar de volgende locatie reed, vertrokken wij met de bus naar restaurant Lindehof in Nuenen. Hier maakten we nog een aantal foto’s en toen was het voor ons bruidsfotografen alweer voorbij.

journalistieke bruidsfotografie sint janskerkjournalistieke bruidsfotografie sint janskerkjournalistieke bruidsfotografie sint janskerkjournalistieke bruidsfotografie sint janskerkjournalistieke bruidsfotografie sint janskerkjournalistieke bruidsfotografie sint janskerktrouwfotograaf bruidsfotograaftrouwfotograaf bruidsfotograaftrouwfotograaf bruidsfotograaftrouwfotograaf bruidsfotograaftrouwfotograaf bruidsfotograaf

bruidstaart

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.