Jeanine & Dennis – Schotse bruiloft in Zwijndrecht

De schotse bruiloft van Jeanine & Dennis in Zwijndrecht

Schotse bruiloft 

Op 4 November 2016 hadden wij een bruiloft om echt NOOIT meer te vergeten! Namelijk de bruiloft van onze vaste fotograaf bij TOTAALFOTOGRAFIE Jeanine Schuil. Zij fotografeert al 2 jaar voor TOTAALFOTOGRAFIE en ontwerpt al onze albums! Dit was voor ons daarom een hele eer dat wij deze bruiloft mogen fotograferen! De hele bruiloft was in een Schots thema. Dat betekend Schotse linten, doedelzakken en Schotse Rituelen! Waarom ze voor Schots hebben gekozen is een heel erg leuk, want Dennis heet van zijn achternaam Schot en Jeanine is vanaf haar geboorte Schotland fan. Dit was trouwens ook een bruiloft waarbij er 3x getrouwd werd! Naast het Schotse inzegening vond er ook een wettelijke en kerkelijke huwelijk plaats.


De voorbereidingen

Onze dag begon lekker vroeg bij Jeanine. Die zich aan het voorbereiden was voor haar grote dag samen met haar moeder en haar zusje. Hier kwam uiteindelijk ook Dennis met een grote Range rover aan, die helemaal met schotse strikken is versierd!
Na een heerlijke lunch met de super leuke familie van Dennis en Jeanine gingen we naar Breda voor de ceremonie! Deze vond plaats in het gezellig huis Den Deijl. Super mooi gelegen aan het Mastbos in Breda, wat in deze tijd van het jaar geweldig is voor de foto’s!
Na een mooie ceremonie met veel emoties gingen we de taart aansnijden.
Echt één van de lekkerste taarten gehad! Namelijk de ‘naked cake’ met bosbessen en chocolade smaak!

 

De fotoshoot

Na de proost en de taart gingen wij shooten tegenover de trouwlocatie. In deze tijd van het jaar waren de kleuren in het bos INDRUKWEKKEND. Overal waar je keek was het oranje, groen, rood, geel en noem maar op! Geweldig voor ons om foto’s te maken van dit lieve en mooie stel! En voor hun ook geweldig. Zelf houden ze heel erg van de natuur kleuren en dan kwam dit natuurlijk geweldig uit!

 

Ceremonie in de kerk


Na een heerlijk schots diner hebben we nog een prachtige ceremonie gehad in een kerk in Breda. Een super mooie moderne kerk waar prachtige woorden werden uitgesproken door de Dominee en Jeanine haar vader. Tijdens de ceremonies, waren er hele intense emoties.

 

Spectaculair feest met buikdanseressen!


Wij hebben al veel feesten meegemaakt, maar nog nooit zo een spectaculaire als deze!
De geweldige schotse band ‘De Sassenachs’ trapte het feest af met een spectaculair optreden met grote trommels en zelfs een doedelzak! Indrukwekkend geluid! Dit had wat weg van een Surinaamse brasband betreft drukte, maar dit zijn instrumenten die je niet dagelijks hoort. Als kers op de taart kwamen ook nog de mede buikdanseressen van Jeanine de dansvloer onveilig maken! En toen waagde Jeanine zelf ook nog een dansje met de buikdanseressen! Het was spectaculair om te zien hoe Jeanine zich bewoog in haar trouwjurk! En Dennis? Die was gewoon rustig aan het genieten van zijn mooie Jeanine en dronk af en toe een Wiskey 🙂

Ook dit was een GEWELDIGE bruiloft voor ons! Wij wensen Dennis en Jeanine heel veel geluk samen en het allerbeste van de wereld toe!

Locatie: Huis den Deijl
Taarten: Joli Taarten
Band: Sassenachs

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.