Emotionele bruiloft in het Wereldmuseum Rotterdam

Janine & Ricardo trouwen in het wereldmuseum

BEMMMMM!!! Janine & Ricardo trouwen in het Wereldmuseum Rotterdam. Eén van de mooiste trouwlocaties in Rotterdam. Een trouwlocatie die zich kenmerkt door licht en kleur! Uniek voor een trouwlocatie in Rotterdam.

Veel van mijn stellen trouwen vaak groot en hebben veel gasten, waardoor veel kleine unieke locaties afvallen. Maar niet voor Janine en Ricardo! Zij hebben besloten om klein te trouwen met hun naaste familieleden.

Trouwen

Een tijdje geleden ben ik gebeld door Janine met de mededeling dat zij zou gaan trouwen en of ik haar fotograaf wilde zijn.

Janine kende ik nog niet persoonlijk maar ik was al bekend in haar familie. Zo heb ik de bruiloft van haar nicht Cherliza gefotografeerd, alsook die van haar andere nicht Rachaila. Ook hebben wij kort na de bruiloft van Janine en Ricardo de bruiloft van haar neef en bekende Surinaamse muzikant Irfaan gefotografeerd.

Ik verheugde mij om weer bij deze familie te zijn en mijn oude bruidsparen te zien.

Solidaire familie

Voor mij was dit een unieke bruiloft. De solidariteit van deze bruiloft heb ik zelden eerder gezien. Zowel Janine als Ricardo hadden een enorme loyale aanhang van familieleden en vrienden die hun van begin tot eind bijgestaan hebben tijdens deze bruiloft. Van de ceremonie tot de fotoshoot. De bruiloft begon bij ons bij zowel Janine als Ricardo en eindigde voor ons na de fotoshoot.

Multicultureel trouwfotograaf in Rotterdam

Rotterdam blijft voor ons echt een geweldige plek om een bruiloft te fotograferen. Als multicultureel trouwfotograaf kom ik hier echt aan mijn trekken.

De stad staat niet alleen bekend als de multicuturele trouwstad van Rotterdam, maar is voor mij ook de meest chaotische stad van Nederland. Nieuwbouw, oudbouw, parken en industrie, alles lijkt door elkaar te staan. Dit maakt de stad voor een fotograaf als ik, die van diversiteit houd, de perfecte stad om een trouwerij te fotograferen.

Emoties op je bruiloft

De bruiloft was erg emotioneel. Ricardo had vanaf het eerste moment moeite om zijn traantjes te houden. En jullie weten wat er dan gebeurt. Als een bruidegom een traantje laat vallen, doet de hele zaal mee. Daarnaast was de ambtenaar ook echt geweldig in haar speech en werd alles goed gecoördineerd.

Weddingplanner op je bruiloft

Hamida, een bekende weddingplanner in de hindoestaanse scene deed de weddingplanning en coördinatie. Een weddingplanner is vooral bij veel bruiloften echt een aanrader. Vaak zien wij dat bruidsparen die groot trouwen hier op bezuinigen waardoor een bruiloft chaotische kan verlopen.

Een professionele weddingplanner zorgt er voor dat alles loopt zoals het moet lopen, zonder dat het bruidspaar er omkijken naar heeft.

Wil je ook dit soort trouwfoto’s?

Voor ons was dit weer een supervette bruiloft en ervaring. Ik blijf het zeggen dat ik gezegend ben met deze baan. Ik heb fantastische bruidsparen en blijf maar leuke mensen ontmoeten die ik ook mag fotograferen.

Home » Portfolio & Blog » Emotionele bruiloft in het Wereldmuseum Rotterdam