ISPWP award, nr.1 wereldwijd family love

Ik kan dit gewoon serieus niet geloven!!! Ik ben gewoon op nr.1 wereldwijd geëindigd tussen te 1000-den inzendingen van de beste fotograferen ter wereld! En dan nog bij de ISPWP!
De International Society of Professional Wedding Photographers is een van de grootste en oudste bruidsfotografie contesten ter wereld.

In tegenstelling tot bijv. de Weddison (waar iedereen aan kan mee doen) zijn de criteria bij de ISPWP erg hoog. Je word hier niet zo maar toe gelaten. Dit gebeurd pas na dat je kan aantonen dat je minimaal 50 bruiloften hebt gefotografeerd en je blog word helemaal gescreend. Daarnaast worden ook je referenties gecheckt. Daarnaast zijn er echte prijzen, zoals geldprijzen bij de ISPWP.
Net als bij Fearless, worden hier alleen de foto’s bekroond die net wat extra’s hebben dan anders. Daarnaast is men hier ook transparant wat de jury betreft en vaak zijn dit zelf fotograferen die bij de internationale top horen.

Vaak als er foto’s op facebook gedeeld worden van de mooiste trouwfoto’s of meest indrukwekkende locaties, zijn het vaak links van de ISPWP! Wil je de rest van de awards zien van deze ronde, check dan deze link! Absoluut de moeite waard. Hier zie je echt de mooiste trouwfoto’s ter wereld voorbij komen.

Inmiddels is dit alweer mijn 5e award bij de ISPWP! Waar deze foto het bij de Nederlandse Bruidsfoto Award 2016 net niet was geworden, sta ik bij de ISPWP gewoon op de 1e plek wereldwijd!!!
Het was altijd mijn wens om ooit een keer hoog te eindigen, maar dit had ik nooit verwacht!

Deze foto’s is overigens gemaakt in de auto op de wettelijke bruiloft van Rainesh en Renu. Dit moment was erg bijzonder. Het bruidsmeisje is helemaal gek op Renu en andersom. Toen beide elkaar zagen gebeurde het onderstaande! Vriendschap, liefde, loyaliteit en heel veel geluk! Dat is wat beide voelde en dat is wat ik wilde vastleggen! Doordat wij een ”onzichtbare” stijl hanteren bij bruiloften kunnen wij dit soort momenten vastleggen, zonder dat het altijd te geposeerd overkomt! Ik geloofde altijd al in deze foto, maar nu helemaal. De foto is gemaakt met een Canon camera en een 16-35mm lens.

Renu is een bruid die vaker op mijn facebook heeft gestaan en inmiddels ook de bijnaam ”poppenbruid” kreeg van onze fans.

Ik denk dat ik maar ga feest vieren vandaag (tijdens onze bruiloft vandaag) 🙂

ispwp award nr.1 family love

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.