Irakeze en Nederlandse huwelijk – Trouwfotografie

Een Iraakse en een Nederlander
Daar word ik als bruidsfotograaf blij van. Multiculturele huwelijken.

Enige tijd geleden heeft Aseel mij benaderd voor haar bruiloft. Voordat zij bij mij op intake was, hadden wij al flink met elkaar via de email gecommuniceerd. Wij hadden toen al een klik, welke extra bevestigd werd toen ze beiden bij mij op bezoek waren. Wat een tof stel is dit!

In verband met een drukke periode huur ik af en toen een second shooter in. Meestal is dat Tariq Hassen. Een vriend en een collega fotograaf die altijd bereid is om te helpen.
De dag begon voor ons bij het bruidspaar thuis. Tariq fotografeerde de voorbereidingen van Sebastiaan en ik was de voorbereidingen van Aseel aan het fotograferen. Aseel werd opgemaakt door Siemta Ghisyawan. Ik ben Siemta al zeker een aantal jaren niet tegen gekomen, maar het was weer supertof om te zien hoe zij haar werk deed.

Het leuke van deze voorbereidingen was dat alles in één flat plaatsvond. Ik kon dus heen en weer lopen om te kijken hoe alles ging.
Terwijl Aseel nog aan het voorbereiden was, zag ik al veel spanning bij Sebastiaan toenemen (ook steeds meer bij Aseel). Uiteindelijk was het tijd voor de first look. Als trouwfotograaf begint het fotograferen van emoties tijdens dit moment.

Na de first look was het tijd om richting het stadhuis te gaan. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het stadhuis van Voorburg. Een prachtige locatie overigens. Na de huwelijksvoltrekking was het tijd om naar de fotolocatie te gaan. In eerste instantie was het de bedoeling om foto’s te maken in het Huygensmuseum Hofwijk in Voorburg. Aseel en Sebastiaan hadden de locatie gereserveerd en aanbetaald. Daar aangekomen was er niemand te bekennen. Erg vervelend!
Ondanks dat ik zelf uit Utrecht kom, konden Tariq en ik snel een interventie plegen. Terwijl ik alternatieve locaties aan het bellen was, checkte het bruidspaar of misschien nog iemand de locatie zou openen. Tevergeefs.

Uiteindelijk zijn wij doorgereden naar de prachtige binnenlocatie in Naaldwijk, namelijk de Japanse Watertuin. Een hele mooie plek voor trouwfotografie. Toen wij daar klaar waren met fotograferen, klaarde het alweer op en besloten wij om nog een paar buitenfoto’s te maken in het bekende Landgoed Clingendael.

Het was voor mij weer een ontzettend toffe bruiloft. Naast dat ik mijn foto’s heb kunnen maken, heb ik er ook weer twee toffe vrienden bij!

irakeze-huwelijk-trouwfotograaf

Irakeze huwelijkIrakeze huwelijkIrakeze huwelijkIrakeze huwelijkIrakeze huwelijkTrouwen in RijswijkTrouwen in RijswijkTrouwen in RijswijkTrouwen in Rijswijk

irakeze-huwelijk-trouwfotograaf-001

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.