Amani & Satbir | Indiase Punjabi Sikh Bruiloft

Een aantal maanden geleden, hebben wij de Indiase Punjabi bruiloft van Amani & Satbir gefotografeerd.

Indiase Punjabi / Sikh bruiloft

Voor ons was het lang geleden, dat wij een traditionele Indiase Punjabi / Sikh bruiloft konden fotograferen. In tegenstelling tot de Surinaamse Hindoestaanse bruiloften, welke wij vaker hebben gefotografeerd dit jaar, zijn deze bruiloften totaal anders.

Dit bruidspaar trouwde op dagen, waarop wij eigenlijk al bezet waren. Zij wilden alleen TOTAALFOTOGRAFIE als fotograaf. Dit vinden wij uiteraard een grote eer. Omdat wij inmiddels met 4 man fotograferen, hebben wij een constructie bedacht, waardoor wij beide dagen alsnog konden vastleggen.

Dag 1 werd vastgelegd door mijn second shooters Sunny en Jeanine en dag 2 door Jeanine en ik. Het grappige is, dat Sunny toevallig de buurjongen is van Satbir en dit dus een thuiswedstrijd was voor hem.

Traditionele dag

Dag 1 was de traditionele dag, welke plaatsvond in een Gurdwara. Een Gurdwara is een specifieke Punjabi / Sikh gebedstempel. Voor ons begon de dag, bij zowel de bruid, als de bruidegom thuis. Daarna vertrokken we met de stoet naar de Gurdwara. Daar vond de huwelijksceremonie plaats.
Na de ceremonie was het bruidspaar nog even naar buiten gegaan, voor wat foto’s en dus sloten daarmee de dag af.

Trouwfoto’s in het Kurhaus

Op dag 2, mochten wij weer verder aan de slag. Jeanine en ik begonnen in het Kurhaus in Den Haag. Daar wilde het kersverse bruidspaar, ons nog wat foto’s laten maken. Dit begrijpen wij maar al te goed. Kijk maar hoe mooi zij er uit zagen en wat voor prachtige kleding zij aan hadden.

Het Paleis in Schiedam

Na de shoot vertrokken we naar de locatie. Dit was de geweldige locatie ”Het Paleis” in Schiedam. Bij de binnenkomst, kwamen de ooms van Amani en Satbir direct naar ons toe en kregen wij een driedubbele exclusieve Whisky in onze handen gedrukt. Helaas drinken wij niet, maar desondanks kon dit maar een ding betekenen! Vandaag zou de dag zijn, dat er flink maar dan ook flink, gefeest zal gaan worden.
Alvorens de openingsdans, was het bruiloftsfeest al flink begonnen. Voordat het bruidspaar van de ”bekende” trap zou komen, hadden de ouders van dit stel, de sfeer al goed op gang laten komen. Zij kwamen dansend binnen (zie foto). Het feest zat er al direct in, terwijl het bruidspaar nog binnen moest komen.

De avond kan ik met een paar steekwoorden omschrijven. Feest, vreugde, solidariteit, gezelligheid en veel lekker eten!

Check de foto’s en beleef wat wij beleefd hebben tijdens deze 2 prachtige dagen!

Trouwfotograaf Den Haag: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Het Paleis te Schiedam, Kurhaus Den Haag

henna niemboodahenna niemboodapunjabi bruiloftpunjabi bruiloftpunjabi bruiloftpunjabi bruiloftpunjabi bruiloftsikh zwaardgurdwarapunjabi bruiloftpunjabi bruiloftpunjabi bruiloftpunjabi bruiloftpunjabi bruiloftpunjabi bruiloftpunjabi sikh bruiloftpunjabi sikh bruiloftpunjabi sikh bruiloftpunjabi sikh bruiloftpunjabi sikh bruiloftNaghmana Bollywood make up artistpunjabi sikh bruilofthenna niemboodaHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedamHet paleis schiedam

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.