Indiase Bruiloft – Shaan & Tanveer – Nikah

Op 20 februari dit jaar mochten wij de Indiase bruiloft fotograferen van Shaan & Tanveer.
Shaan & Tanveer zijn Islamitisch en zijn volgens de Nikaah getrouwd.

Dit was een bijzondere bruiloft. Shaan komt uit de Bijlmer en is daar huisarts. Tanveer woont in Dubai. Dit bruidspaar zou eerst in Dubai trouwen maar had uiteindelijk toch besloten om in Nederland te trouwen.
De bruiloft zou een Indiase Islamitische bruiloft zijn. De bruiloft begon dan ook met de Nikah / inzegening, gevolgd door veel feest!

Jeanine begon bij Tanveer in Amsterdam en Nancy en ik begonnen bij Shaan. Na wat afzonderlijke foto’s van dit bruidspaar gemaakt te hebben vertrokken we naar de bekende zaal, de Koning in Amsterdam. Hier hebben we nog wat foto’s gemaakt alvorens de Nikah begon. Na deze Islamitische inzegening vond het eten plaats. Terwijl het eten geserveerd werd begon de Dj met zijn Dhol speler vast te spelen. Een groot gedeelte van het Publiek kon zich niet inhouden en begon al flink te dansen.

Tijdens het feest waren er nog een aantal ceremoniële en culturele momenten, gevolgd door hapjes en heel veel feest!
Voor ons was dit echt een bijzondere bruiloft. De bruiloft was klein, intiem maar werd wel in de enorme mooi trouwzaal de Koning gevierd. Ik vermoed dat er ongeveer 120 man waren en dit is wel even wennen voor ons. Vaak zijn wij (en zeker bij Indiers) bruiloften gewend van minimaal 400 man.

Het bruidspaar was zelf erg lief, heel toegankelijk en aardig. Voor Tanveer was de bruidsfotografie even wennen, maar het duurde niet lang voor hij zijn verlegenheid opzij kon zetten. Shaan was niet eerder gefotografeerd maar had er totaal geen moeite mee. Deed gewoon haar ding en wist dat het dan onze kracht was om dit te fotograferen. Ook de familie was echt fantastisch. Wij hebben weer superleuke mensen ontmoet. Ons team bestond uit Jeanine, Nancy, Dick Richards, Moen Poeran en ik. Later op de avond werden wij ook nog even afgelost door Vishaal Doekhie en Ashwin Bihari, zodat wij ook nog even konden pauzeren. Heerlijk om zulke fantastische collega’s in de scene te hebben!

Wij kijken weer met volle tevredenheid terug naar deze bruiloft en missen het bruidspaar gewoon als wij terug kijken naar deze foto’s. Gelukkig hebben wij nog contact met ze en zullen we ze in de toekomst bij andere bruiloften weer tegen komen.

indiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerde koning amsterdamindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveerindiase bruiloft - shaan tanveer

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.