Huwelijksfotografie in De Haag, zaal Zichtenburg – Nisha & Milton

Een zaal waarbij het licht om de 5 seconden van kleur veranderd. Dit zou mijn moeilijkste bruiloft ooit worden 🙂

Gelukkig had ik het geluk dat ik een prachtig bruidspaar mocht fotograferen; Nisha Oedai en Milton Ramsamoedj. Nisha was voor mij geen onbekende. Wat jaartjes terug mocht ik namelijk de bruiloft van haar zus Warsha vastleggen. Tevens een geweldige bruiloft die destijds in diverse bladen zoals Pleasure Magazine verscheen. Ik kende de familie dus al en dat betekende voor mij maar een ding; dit huwelijk zou een feest worden. Ze zijn namelijk een van de meest feestelijke families die ik ooit heb ontmoet en dat is voor huwelijksfotografie natuurlijk geweldig!!

Een tweede uitdaging voor mij was de samenwerking met de bekende videografen Marco en Marjolein van Weddingfilms. Deze samenwerking ging uitstekend en ik moet eerlijk zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben van hun werk! Ik kan dan ook niet wachten om ook de trouw dvd te zien.

De dag begon voor mij in de bekende zaal ‘Partycentrum Zichtenburg in Den Haag. Voor mij als huwelijksfotograaf is dit geen onbekend terrein meer. Sinds de renovatie ziet Zichtenburg er prachtig uit en is het geweldig te zien hoe de complete zaal steeds van kleur veranderd. Echt prachtig maar voor bruidsfotografie een enorme uitdaging. Terwijl Nisha werd opgemaakt door de bekende visagisten Naghmana en Shabana maakte ik vast wat foto’s. Kort daarna kwam Milton behoorlijk luidruchtig aan. Hij had namelijk de jongens van Tassa Group Sima ingehuurd en deze gasten kunnen spelen!! De Tassa speelde niet alleen tijdens de aankomst van Milton maar ook gedurende het huwelijk, onder meer toen Nisha haar entree naar de maroh maakte.

Het huwelijk begon met de eerste rituelen Milton. Nisha was intussen relaxt aan het chillen in de ‘kobher’ met een bord lekker eten (natuurlijk ook vastgelegd maar dit zal ik maar niet delen ;)).
Na de huwelijksvoltrekking heb ik met beiden nog wat foto’s kunnen maken en daarna werd het zoals ik verwachtte een groot feest. Muziekgroep Sabroso zorgde voor de muziek en alle gasten konden helemaal los gaan.

Een super toffe bruiloft van een super tof bruidspaar. Check de foto’s en ik hoop dat jullie hetzelfde zullen beleven!

 

huwelijksfotografie in de haaghuwelijksfotografie in de haaghuwelijksfotografie in de haaghuwelijksfotografie in de haaghuwelijksfotografie in de haaghuwelijksfotografie in de haaghuwelijksfotograaf zaal Zichtenburghuwelijksfotograaf zaal Zichtenburghuwelijksfotograaf zaal Zichtenburghuwelijksfotograaf zaal Zichtenburghuwelijksfotograaf zaal Zichtenburghuwelijksfotograaf zaal Zichtenburghuwelijksfotograaf zaal Zichtenburghindoestaanse huwelijkhindoestaanse huwelijkhindoestaanse huwelijkhindoestaanse huwelijkhindoestaanse huwelijkhindoestaanse huwelijkhindoe bhiahindoe bhiahindoe bhiahindoe bhiahindoe bhia

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.